Oldal frissítése

Homedics BMSC-6000H

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Homedics BMSC-6000H

Néha úgy érzed, hogy a hosszú, fárasztó nap után masszázsra van szükséged, de egy profi masszőr túl drága, vagy épp nem ér rá? A Sensa Touch Shiatsu továbbfejlesztett masszázs üléssel megteremtheted a nyugalom oázisát otthonodban vagy akár az irodádban is. 15 féle programjával gondoskodik a szükséges kényeztetésről a teljes háton, vállakon és nyaki részen, akár melegítő funkcióval kiegészítve. A mozgó mechanika hűen utánozza a masszőr ujjmozdulatait és tenyerét. A kellemes plüss borítású masszázs párna egyszerűen rögzíthető bármilyen normál székhez. Csak be kell dugni a konnektorba és kezdődhet is a kikapcsolódás!  

A Homedics BMSC-6000H SensaTouch főbb jellemzői

  • Kényelmes működtetés távirányítóval
  • Nagyon puha és kényelmes plüss borítás
  • 15 masszázsprogram a csípő, nyak és az egész hát ellazításához
  • A kiegészítő melegítő funkció csökkenti az izomfeszültséget és segít a fájdalomcsillapításban
  • Görgős és vibráló masszázs
  • A legtöbb székhez rögzíthető

A BMSC-6000H japán masszázstechnikája

A masszázsülés a hagyományos japán Shiatsu masszázs technikát alkalmazza. A Shiatsu az akupunktúrás pontokon alkalmazott ujjnyomással helyreállítja a test természetes energiaáramlását. Ez a fajta masszázs hatékony segítség a mindennapos stressz és feszültség oldásában. A mozgó mechanikával nem csak a kismedencei és mellkasi területen élvezheted a Shiatsu masszázst, hanem a nyakon és a teljes háton is. A masszírozófejek a gerinc mentén haladva imitálják a tenyér mozdulatait.

Melegítő funkció hátfájás ellen

A távirányító segítségével beállíthatjuk a fűtési funkciót. A masszázs során az izmok felmelegednek, ezáltal csökken bennük a feszültség. A melegítő funkció segít hátfájás és reumás panaszok esetén. Élvezd az exkluzív regenerálódást minden nap! 

További információ

Tápegység:
220 V-os hálózat

Paraméterek

Típus

Típus Alátét
Kód:  HOMMPO16
Termékszám:  BMSC-6000H
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15