Oldal frissítése

Home TO-A150W Simply Toast

4,6 99 értékelés
Szuper ár
6 990 Ft

Home TO-A150W Simply Toast

Gazdagabbá teszi 

a reggeleidet

A Home TO-A150W Simply Toast kenyérpirítóval a reggeli ismét egy kicsit gazdagabb lesz. Egyszerre két pirítóst készíthetsz vele, és összesen 7 beállítása áll rendelkezésre a a pirítás intenzitásához. Akár enyhén, akár erősebben pirítva szereted a pirítósodat, biztosan megtalálod a tökéletes illeszkedést - csak fordítsd el a gombot a kívánt pirítási fokig. A két nyílás 1,6 cm vastagságig lehetővé teszi a pirítást, aszélessége pedig 13 cm lehet.

Home TO-A150W Simply Toast

TELJESÍTMÉNY

700 W

FOKOZATOK SZÁMA

7

SZÍN

fehér

Home TO-A150W Simply Toast

A Home TO-A150W Simply Toast nagyon egyszerű működésű

Az összes kezelőszerv a Home TO-A150W Simply Toast kenyérpirító jobb oldalán található, ezáltal a gép nagyon könnyen kezelhető, így akár a gyerekek is használhatják. A gombok ráadásul háttérvilágítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően egyszerűen ránézésre is láthatod, hogy a készülék működésben van. A pirítási folyamat befejezése után a kenyérpirító automatikusan kikapcsol és kidobja az elkészült kenyérszeletet.

Praktikus leolvasztási és újramelegítési funkciók

A Home TO-A150W Simply Toast kenyérpirító felolvasztás vagy újramelegítés funkcióval rendelkezik, amely csak felmelegíti a pirítóst, de nem pirítja meg. Egyszerűen helyezd a szeletet a nyílásokba, nyomd le a kart, majd nyomd meg a DEFROST vagy REHEAT gombot. A CANCEL gomb megnyomásával a pirítás azonnal leállítható.

Home TO-A150W Simply Toast

Elegáns design és könnyű tisztítás

A Home TO-A150W Simply Toast kenyérpirító tisztítása gyors és egyszerű lesz, ugyanis kivehető morzsatálcával rendelkezik. Elegáns fehér kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely konyhapultra. A tápkábel hossza 60 cm.

Home TO-A150W Simply Toast

Részletes specifikáció

  • 7 barnítási intenzitás-beállítás
  • Újramelegítés és leolvasztás funkció
  • Könnyű tisztítás - kivehető morzsatálca
  • Home TO-A150W Simply Toast háttérvilágítású gombokkal rendelkezik
  • Csúszásmentes lábak
  • Felvett teljesítmény 700 W
  • Pirítós nyíláa méretei: 13 × 1,6 cm
  • Kábel hossza: 60 cm
  • Anyag: műanyag
  • Szín: fehér

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 700 W
Anyag Műanyag
Pirítós szeletek száma 2

Funkciók és tartozékok

Funkció Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb
Tartozékok Kivehető morzsatálca

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  HM_TO_A150W
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HM-TO-A150W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05