Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Home DF-HU1100 7 l, fehér

4,7 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Home DF-HU1100 7 l, fehér

Ultrahangos

párásító

A Home DF-HU1100 ultrahangos párásító Cool Mist technológiával gondoskodik a levegő tisztításáról nedves padló és vízcseppes bútor nélkül. A víz finom párává alakításának elvén működik, és egyenletesen oszlatja el a párát a környezetben. Praktikus, állítható fúvókával rendelkezik 360°-os tartományban, valamint egy aromatállal, amelybe az általad választott illóolaj kerülhet. Feltöltéskor nem kell eltávolítani a tálat, a vizet egyenesen a készülékbe öntheted. Értékelni fogod a 35 dB-escsendes működését, valamint a fény kikapcsolásának lehetőségét a békés alvás érdekében.

Home DF-HU1100 párásító

MŰKÖDÉS

17 óra

TÉRFOGAT

7 l

IDŐZÍTŐ

1-12 óra

Home DF-HU1100 párásító


Home DF-HU1100 párásító

Párásítási módok

A Home DF-HU1100 párásító különféle üzemmódokat kínál. Kiválaszthatod a kibocsátott pára mennyiségét. A lehető legnagyobb sebesség 400 ml / h, a legkisebb pedig 200 ml / h, hogy melyiket választod, csak a preferenciáidtól függ. Ezenkívül a pára intenzitását magasra, közepesre vagy alacsonyra is beállíthatod, ami 40–70% közötti párásításnak felel meg. Bizonyos mértékű állandó párásítás is van benne. A párásítónál hideg és a meleg pára között is választhatsz. A hideg pára elősegíti a párás nyári hónapokban a levegőlehűlését, míg a meleg a téli hónapokban megszüntetheti a torokszárazságot és az irritáló köhögést.

Nagyszerű design

A Home DF-HU1100 párásító digitális kijelzővel ellátott érintésvezérléssel kápráztat el. Választhatod a távirányítóval történnő kezelést is, amely akár 6 méteres távolságban is működik. A tartálya 7 l, így 17 órán át biztosítja a párásítást. A párásítót időzítővel is ellátták, amelyet 1 és 12 óra között állíthatsz be. Amint letelik a beállított idő, a párásító kikapcsol. Biztonsági alacsony-vízszint jelzővel látták el, és véletlenszerű felemelés esetén is kikapcsol. Használhatod azopcionális demineralizáló patront az ásványi anyagok vízből történő eltávolításához (nem tartozék).

Home DF-HU1100 párásító
Home DF-HU1100 párásító

Legfontosabb jellemzők Home DF–HU1100 párásító

  • Home DF-HU1100 párásító Cool Mist ultrahangos technológiával
  • Praktikus, 360° tartományban állítható fúvóka 
  • Értékelni fogod a mindössze 35 dB-es, csendes működését
  • Kiválaszthatod a pára mennyiségét, intenzitását és típusát
  • Érintéssel is működtethető és távirányítóval is rendelkezik
  • Az üzemidőt időzítővel állíthatod be
  • Praktikus, automatikus kikapcsolás

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 45 m2
Teljesítményfelvétel 100 W
Víztartály kapacitása 7 l
Zajszint 35 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Időzítő, Páratartalom megőrzés, Automatikus kikapcsolás, Állítható párakibocsátás, Három párásítási fokozat, Háttérvilágítás, Forgó párafúvóka, Távirányító, Aromaterápia (illóolajokhoz)

Szín

Szín Fehér

Méret

Mélység 267 mm
Szélesség 286 mm
Magasság 327 mm
Kód:  szli01
Termékszám:  DF-HU1100-W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05