Oldal frissítése

RIWALL PRO RRM 1000

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RIWALL PRO RRM 1000

A robotfűnyíró gondoskodik a gyep ápolásáról, miközben te dolgozol vagy éppen a teraszon készülődsz a grillezéshez, miközben a vendégeidre vársz. A készülék legfontosabb előnyei közé tartozik a teljesen egyszerű beállítás, az automatikus működés, a vízálló és újratölthető jellemzők, illetve a nagyon csendes, szénkefe nélküli motor. Ezenkívül a három kés egy modern vágási algoritmus szerint dolgozik, amelynek köszönhetően a füvet különböző szögből vágja le. Ez megakadályozza a növény sérülését, és egészséges leveleket eredményez. A fűnyíró kb. 1000 m2-es gyepterületek ápolására alkalmas. Használhatod a mulcsozás funkciót is, amelynek során a fűnyíró a fűszálakat rendszeres időközönként összevágja, ami jó biológiai műtrágya a pázsit többi részére.

A RIWALL PRO RRM 1000 robotfűnyíró előnyei

  • Teljesen automatikus és újratölthető
  • Csendes, szénkefe nélküli motor
  • Nagyon könnyen beállítható
  • Újszerű vágási algoritmus
  • Lopásgátló rendszer
  • Töltőállomás a csomagban
  • Tökéletesen vízálló konstrukció

A RIWALL PRO RRM 1000 egyszerűen beállítható, utána már nincs vele dolgod

Először telepítsd a töltőállomást, majd helyezd el a munkafelületet kijelölő határoló kábelt. A gombokkal gyorsan beállíthatod a gyepterület becsült területét, 300, 600 vagy 1000 m2. A start megnyomása után a fűnyíró minden másról maga gondoskodik - mind a fűnyírásról, mind a töltőállomásra történő automatikus visszatérésről. Nem történhet meg, hogy a gyepfelület felénél félbe hagyja a munkát. Ha mégis mindent te szeretnél irányítani, ezt is megteheted, manuálisan megnyomhatod a gombokat, hogy a fűnyíró az állomásra menjen vagy álljon neki a fűnyírásnak. A felső fedél alatt lévő nagy, kör alakú állítógombbal egyszerűen beállíthatod a vágási magasságot 25 és 65 mm között.

Robot fűnyíró erőteljes, 4 Ah-s akkumulátorral

A RIWALL PRO RRM 1000 robotfűnyíró erőteljes motorral és nagy kapacitású 4 Ah-s akkumulátorral van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy a lejtőn akár 30 fokos szögben dolgozzon 90 percig, és akár 120 m2/óra sebességre is képes. Ezenkívül az elektromos motor korszerű, szénkefe nélküli PowerMax technológiával büszkélkedhet. Ennek eredményeképpen a zajszintje csak 65 dB-re korlátozódik, így messze elmarad a hagyományos fűnyírók zajától. Nem fogja zavarni a szomszédokat sem. Nem feledkeztek meg az időjárás viszontagságairól sem. A fűnyíró teljesen vízálló, így a töltőállomást sem kell tető alá vinned.


Paraméterek

Akkumulátor

Működési idő 90 perc (1,5 óra)
Akkumulátorok száma 1
Akkumulátor kapacitása 4 Ah
Akkumulátor feszültség 28 V

Műszaki specifikációk

Tömeg 15,5 kg
Szélesség 24 cm
Kések száma 3
Max. doporučená plocha 1 000 m2
Max. emelkedési szög 30 %
Minimális vágási magasság 25 mm
Maximális vágási magasság 65 mm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Esőszenzor
Zónakijelölés módja Határoló vezeték
Váz anyaga Műanyag

Biztonsági védelem

Biztonsági funkciók és jellemzők Emelésgátló érzékelő
Kód:  GAR406k
Termékszám:  AM18B2101053B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05