Oldal frissítése

PATTEX 100% - univerzális, barkács, 50g

4,8 9 értékelés
2 490 Ft

PATTEX 100% - univerzális, barkács, 50g

PATTEX 100% - univerzális, barkács, 50g

Univerzális barkácsragasztó PATTEX 100%

A PATTEX 100% ragasztó ideális segítő barkácsolási, modellezési és javítási munkákhoz, kül- és beltéren egyaránt. Átlátszó felületű dekorációs tárgyak készítésére is használható. A ragasztó alkalmas nedvszívó és nem nedvszívó anyagok, például alumínium, beton, acél, rozsdamentes acél, csempe, burkolólap, csempe, üveg, kerámia, fa, parafa, réz, sárgaréz, bőr, vászon, papír, karton,polikarbonát, polisztirolhab, kő, cink és tükör ragasztására vagy felületkezelésére, ahol a felületkezelésnek és a tükröződésnek meg kell felelnie a DIN 1238 5.1 és a DIN EN 1036 szabványnak.A ragasztó 2,5 kg/cm2 szilárdságú, rugalmas típusú kötést biztosít. A PATTEX 100% így minden otthon és műhely nélkülözhetetlen eszköze.            

PATTEX 100% - univerzális, barkács, 50g

A PATTEX 100% univerzális barkácsragasztó 50 g főbb jellemzői

  • Univerzális ragasztó sokoldalú felhasználással
  • Alkalmas barkácsoláshoz, modellezéshez és javítási munkákhoz
  • Átlátszó felületű dekoratív tárgyak készítésére is használható
  • A PATTEX 100% ragasztó nedvszívó és nem nedvszívó anyagok ragasztására vagy felületkezelésére szolgál
  • Rugalmas kötést biztosít 2,5 kg/cm2 szilárdsággal
  • Súly 50 g
  • Alkalmazási területek: alumínium, beton, acél, csempe, üveg, kerámia, fa, parafa, réz, bőr, vászon, papír, karton, keményített PVC, polisztirolhab, kő, cink, tükör és egyéb.                    
PATTEX 100% - univerzális, barkács, 50g

A PATTEX univerzális ragasztó használata

A PATTEX 100% ragasztót tiszta, száraz, portól és zsírtól mentes felületre kell felvinni. Csak egy vékony réteg ragasztót kell felvinni az egyik ragasztandó felületre. Nedvszívó aljzatok esetében mindkét ragasztott felületre vidd fel. Közvetlenül a ragasztó felhordása után rögzítsd mindkét felületet legalább 30 percig egyenletes nyomással. A nyomás erőssége a döntő, nem a nyomás időtartama. A végleges szilárdságotkörülbelül 24 óra alatt éri el.


Paraméterek

Jellemzők

Űrtartalom 0,05 l
Használat Univerzális
Típus Univerzális
Szilárdság 2,5 kg/cm²
Kötés típusa Rugalmas
Kód:  DOMA1062
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015000423106
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15