Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NAVITEL T700 3G Lifetime

4,6 18 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

NAVITEL T700 3G Lifetime


A multifunkciós  Navitel T700 3G  készülék klasszikus táblagépként és autós navigációs rendszerként is használható. Egész Európában, de még Oroszországban és Kazahsztánban is elkalauzol bennünket. A táblagépen Navitel Navigator navigációs szoftver fut, amelyet egész életünkben ingyen frissíthetünk évi néhány alkalommal. A navigációs rendszer alternatív útvonalakat kínál fel, megkönnyíti a sávváltást, 3D-ben mutatja az útkereszteződéseket, átfogó adatbázissal és radarral rendelkezik, valamint felhívja a figyelmet a nevezetességekre (POI). Időveszteség nélkül megtaláljuk a számunkra legjobb benzinkutat, éttermet vagy szállodát. A kedvező árú Navitel navigációs rendszernek köszönhetően csábítóvá válnak a távoli célpontok, nem szegi többé kedvünket a céltalan keresgélés. 


Igényesek számára

A táblagépnek nagy, 7"-os, IPS panelt használó, érintőképernyős kijelzője, valamint 4 magos  1.3 GHz-es processzora van, amely pillanatok alatt kikalkulálja a megfelelő útvonalat, megtalálja a begépelt címet, és megjeleníti a térképet. Az android operációs rendszert futtató  T700  nemcsak wifi- és bluetooth-csatlakozást támogat, hanem 3G modemet is a mobil hálózatokhoz való csatlakozáshoz; van továbbá 16 GB memóriája is több térkép és hasznos applikáció letöltéséhez, de meg 32GB microSD-hez  és SIM kártyához is található rajta csatlakozó.

GPS navigace NAVITEL T700 - vychytávky

NAVITEL T700 - doživotní aktualizace zdarma

Sok funkció – kényelmes utazás

Megbízható rendszer keresünk, amely sohasem hagy cserben bennünket? A T700 három alternatív útvonalat vázol fel, vagy mi magunk is megtervezhetjük az utat, érinteni kívánt pontok kijelölésével. A nagy, 7 hüvelykes érintőképernyős kijelző mindig a megfelelő hangutasítással lát el bennünket az egyes manőverek előtt; további segítséget jelent az autó audiorendszeréhez könnyen csatlakoztatható bluetooth és a sávváltást segítő applikáció, amely mindig megmondja, melyik sávot válasszuk. Két- és háromdimenziós térképek közül választhatunk tetszésünk szerint, akár offline, akár online módban (éjszakai mód természetesen nincs, nehogy megzavarja a sofőrt). A készülék további online szolgáltatásokat is nyújt (Navitel.Dopravní Info, Navitel.Události, Navitel.Přátelé nebo Navitel.Počasí). 


Könnyű tájékozódás

Az applikációk és a hangutasítások cseh nyelven érhetők el. A csomaghoz cseh nyelvű felhasználói kézikönyv is tartozik, amely lépésről lépésre elmagyarázza a navigációs rendszer használatát. De az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően akkori s könnyedén kiismerjük magunkat, ha először van kezünkben a navigációs rendszer. A csehen kívül angolul, bolgárul, észtül, franciául, horvátul, lettül, litvánul, magyarul, németül, olaszul, oroszul, spanyolul, szerbül, szlovákul, törökül és ukránul is használhatjuk az eszközt. Cseh nyelven természetesen van telefonos és emailes támogatás is a készülékhez.

GPS navigace NAVITEL T700 - menu

Széles térképválaszték

A T700 Európa, Oroszország és Kazahsztán térképeinek a sokaságát kínálja. Elegendő a Google Playn kersztül évente néhány alkalommal frissíteni a térképeinket. Így a nevezetességeket tartalmazó nagy POI-, és a radarokra és traffipaxokra vontkozó hatalams Speedcam-adatbázis jön létre.

Albánia, Andorra, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Fehéroroszország Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Izland, Kazahsztán, Lengyelország, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Macedónia, Málta, Man (sziget), Moldova, Monaco, Montenegró, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia,  San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Vatikán

GPS navigace NAVITEL T700 - mapy 47 zemí

GPS navigace NAVITEL T700 - příslušenství

Sokféle tartozék

•NAVITEL T700 3G táblagép
•Otthoni töltő
•Állvány
•Autós tablet tartó
•Navitel akkumulátortöltő 12/24V
•Használati útmutató
•Garancialevél

Paraméterek és specifikációk
Operációs rendszerGoogle Android 
Az operációs rendszer verziójaAndroid 6.0 (Marshmallow) 
Kijelzőméret7" (17,78 cm)
Felbontás1024 x 600 
Kijelzőtechnológia IPS
Az érintőképernyő típusaKapacitív
AkkumulátorLi-Pol 2800 mAh
Processzor
A processzor frekvenciája1,3 GHz
A processzormagok száma4 x
Processzormodel Cortex-A7 Quad Core MTK8321 
Memória
Tárhely16 GB
Memórianagyság1 GB (1 024 MB)
A belső tár típusaFlash 
A memóriakártya típusaMicro SD
A memóriakártya maximális nagysága 32 GB (32 768 MB) 
Funkciók
FunkciókWi-Fi, Bluetooth, 2G/3G, GPS, Dual SIM 
Érzékelők Gyroskop 
Fényképezőgép
Elülső kamera2 Mpx
Hátulsó (selfie) kamera 0,3 Mpx 
Szín
Szín Fekete
Interfészek
TéblagépUSB Micro 2.0, výstup pro sluchátka
Wifi WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b
Méret
Szélesség109 mm (10,9 cm) 
Magasság189 mm (18,9 cm) 
Hosszúság12 mm (1,2 cm)

Paraméterek

Méret

Szélesség 189 mm
Magasság 109 mm
Mélység 12 mm

Tömeg

Tömeg 200 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 7 " (17,78 cm)
Memóriakártya típusa Micro SD

Funkciók

Funkciók Cseh Köztársaság + Európa térképe

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth
Kód:  PP7110z
Termékszám:  NAVITEL T700 3G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15