Oldal frissítése

MAKITA DUR190UZX3

97 390 Ft

MAKITA DUR190UZX3

Egy bozótvágót keresel, amely olyan elektromos hálózat nélküli helyeken is lehetővé teszi a fűnyírást, mint a félreeső hétvégi házak vagy üdülők? Az elsőrangú MAKITA akkumulátoros bozótvágó segít neked a nehezen elérhető helyeken megnyírni a pázsitot, például fák, kövek, sziklakeretek vagy járdaszegélyek körül. Egy huzalnak köszönhetően kaszál, ezért nem kell megfenni az élét. Minden fűnyíráskor lerövidül a huzal és mindig időben ki kell cserélni. Markolat helyett praktikus kétkaros fogantyút választottak, amely nagyobb komfortot nyújt munka közben nagyobb területen, főleg magasabb személyeknek.

Bozótvágó MAKITA DUR190UZX3 ...
Bozótvágó MAKITA DUR190UZX3 ...

A nagyszerű MAKITA DUR190UZX3 bozótvágó fontos jellemzői

  • A kiváló, MAKITA akkumulátoros bozótvágó jó segédeszköz lesz a pázsit nyírásakor fák, kövek, sziklakeretek és járdaszegélyek körül
  • Egy huzallal kaszál, amely minden fűnyírással egyre rövidebb lesz
  • A kényelmes dizájnú kétkaros fogantyú munka közben növeli a stabilitást és a komfortot
  • A működést egy 18 V feszültségű akkumulátor biztosítja
  • Akkumulátor nélkül lehet beszerezni

A minőségi MAKITA akkumulátoros fűkasza bárhol elvégzi a munkát

Ne korlátozd magad felesleges vezetékekkel, és élvezd a mozgás szabadságát. A minőségi MAKITA akkus bozótvágóval olyan helyeken is képes leszel dolgozni, ahol nincs hozzáférés az elektromos hálózathoz. Biztonságos működéssel és könnyű vezérléssel rendelkezik. A működést egy 18 V-os akkumulátor garantálja. A kitűnő MAKITA akkumulátoros bozótvágót akkumulátor nélkül szállítjuk.

Bozótvágó MAKITA DUR190UZX3 ...

Paraméterek

Típus

Típus Bozótvágó

Meghajtás

Meghajtás Akkus

Vágási rendszer

Vágórendszer Damil

Tulajdonságok

Markolat típusa Kétkezes

Akkumulátor

Akkumulátorok száma akku nélkül
Akkumulátor feszültség 18 V
Kód:  NAR01a44
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0000360
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10