Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kärcher K 2 Full Control Car

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher K 2 Full Control Car

A KärcherK 2 Full Control Car magas nyomású mosó hatékony gépjármű tisztítást kínál, illetve ideális választás a háztartás körüli szennyeződések eltávolításához is. Az autóskészlet tartalmaz egy tisztítókefét a szürke porréteghez, egy habfúvókát a jól tapadó hab képzéséhez és a szennyeződések maximális feloldásához és egy 500 ml-es autómosó sampont is. A KärcherK 2 mosó teljesítménye 1400 W, maximum 110 bar nyomást és 360 liter / órás áramlási sebességet kínál. A nagy nyomású mosó rendelkezik továbbá két sima görgővel, egy 4 méteres magas nyomású tömlővel, egy szennymosó fúvókával a makacs szennyeződések eltávolításához, és egy vízszűrővel a szivattyú védelmére.

A KärcherK 2 mosó legfontosabb jellemzői

  • Hatékony tisztítás 1,400 watt teljesítménnyel és 110 bar nyomással
  • Az integrált vízszűrő megakadályozza a szennyeződések bejutását
  • Hárompontos nyomásszabályozás
  • A KärcherK 2 Full Control Car mosót elsősorban a járművek tisztítására tervezték

Maximális testreszabás a saját igényeidhez

A munkád megkönnyítése érdekében a nyomást beállíthatod a Full Control Click Vario Power fúvóka elforgatásával a SOFT, MEDIUM és HARD fokozatokra, valamint a mosószer üzemmódot is (MIX mód). A szimbólumok megmutatják az ideális alkalmazási területeket a nyomás teljes mértékű beállításához, amely elérheti az akár 20 m2 / óra értéket is.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömlő hossza 4 m
Áramlás 360 l/h
Nyomás 110 bar
Teljesítmény 1 400 W
Típus Hordozható

Felszerelés

Felszerelés Autós kefe, Forgó fúvóka
Szivattyú Műanyag

Meghajtás

Meghajtás Elektromos
Kód:  KACZ001e2
Termékszám:  16734080
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10