Oldal frissítése

G21 Nevada BBQ Premium Line + ingyenes redukciós szelep

Ingyenes
szállítás boltjainkba
622 890 Ft

G21 Nevada BBQ Premium Line + ingyenes redukciós szelep

A G21 Nevada BBQ Premium Line gázrács ideális eszköz minden barbecue kedvelőnek. Különösen nagy családi ünnepek, baráti összejövetelek alkalmával használhatod a Premium Line-ot baráti társasággal vagy csak szeretteiddel. A G21 Nevada BBQ Premium Line rozsdamentes rostély 7 égővel, beépített mosogatóval, fedéllel / vágódeszkával, nagy munkafelülettel és hőmérővel rendelkezik a fedélben. Kialakításának köszönhetően a grill igényes kereskedelmi működésre is alkalmas. Gáznyomás-csökkentő szelepet is kapsz a G21 Nevada BBQ Premium Line grillhez.

A G21 Nevada BBQ Premium Line grill főbb jellemzői

  • Gázszabályozás és hőmérő a fedélben
  • Beépített mosogató fedéllel 2 az 1-ben - fedél és vágódeszka
  • Piezzo elektromos gyújtás
  • 5 fő égő + 1 oldal + 1 infravörös
  • A gázszelep csökkentése ingyenes
  • Elektromos grill tűvel van ellátva
  • Rengeteg tárhely
  • Grillterület méretei (Szé × Mé): 97 × 50 cm
  • Rács méretei (SzxMxM): 302 × 62 × 121 cm
  • Grill súlya: 125 kg

Hosszú élettartamú grill G21 Nevada BBQ Premium Line

A G21 Nevada BBQ Premium Line gázrács kiváló minőségű rozsdamentes acél kivitelű, a praktikus részletekre összpontosítva, például a bőséges tárhelyre vagy az utazásra. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatod a gázpalackot, bekapcsolod az égőt, és kezdődhet a grillezés.

Beépített mosogató és vágódeszka

A G21 Nevada BBQ Premium Line gázrács szerves része egy praktikus beépített mosogató az edények gyors öblítéséhez. A mosogató felett van egy integrált vágódeszka, amely remekül fog szolgálni, amikor hozzávalókat készítesz az ételhez.

Sok tárhely

A G21 Nevada BBQ Premium Line grill elegendő helyet kínál a grillezéshez szükséges gázbomba, edények vagy egyéb kiegészítők tárolásához. A beépített szekrények így megvédik a tárolt tárgyakat a kedvezőtlen időjárástól vagy a portól.

Praktikus beépített hőmérő

A G21 Nevada BBQ Premium Line grill fedele minőségi hőmérőt tartalmaz, amely figyeli az ideális hőmérsékletet a grillezés során. A grill előnye, hogy rövid idő alatt 250 °C fölé emelheti a hőmérsékletet.

Infra Red Grill Burner G21 Nevada BBQ Premium Line

A G21 Nevada BBQ Premium Line gázrács speciális Infra Red égővel van felszerelve, amely gyorsabban felmelegszik és magasabb a fűtőértéke. Ennek eredményeként a hús gyorsabban  sül, és a lé bent marad. A hátsó helye előre meghatározza például a csirkék grill tűn történő sütését.


Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Gáz
Grill típusa Kerti, BBQ

Anyag

Grillezőfelület anyaga Rozsdamentes acél
Grill anyaga Rozsdamentes acél

Grillfelület méretei

Grillfelület 4 850 cm2
Grillfelület szélessége 97 cm
Grillfelület mélysége 50 cm

Grill méretei

Grill magassága 121 cm
Grill szélessége 302 cm
Grill mélysége 62 cm

Tömeg

Súly 125 kg

Felszereltség

Felszereltség Oldalsó gázégő, Csepptálca, Lehajtható felület, Kerekek, Fedő, Hőszabályzás, Hőmérő, Tárolóhely, Kivehető rács
Kiegészítők Grillnyárs

Tulajdonságok

Grill teljesítménye 28 kW
Főzőlapok száma 7
Gázpalack mérete 10 kg
Kód:  PENSK004
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  GA-BBQNVD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10