Oldal frissítése

FIELDMANN FZG 9051 grillfedél

5 1 értékelés
11 790 Ft

FIELDMANN FZG 9051 grillfedél

El sem tudod képzelni az ünneplést grillezés nélkül, de ki nem állhatod lepucolni a szennyeződéseket a fedetlen grillről? Akkor neked ajánljuk a kiváló Fieldmann grill takaróponyvát. A sütőd ellenálló lesz a porral, a pollennel, a levelekkel, a madárürülékkel, valamint az időjárás szeszélyeivel szemben is, egész évben. A ponyva tisztán tartja a grillt, így hosszabb időn keresztül használhatod. A dekoratív megjelenést kiegészíti az előnyös fekete kivitel. Az elsőrangú Fieldmann grill takaró méretei 62 × 130 × 115 cm (ma×szé×ho). Használd nyugodtan a ponyvát egész évben, évszaktól függetlenül. Ha a grillt állandóan a szabadban hagyod, a hó, az eső, a szél vagy a nap sem okoz kárt a grillben és nem változtatja meg a tulajdonságait. Amikor a grillt télen a garázsban tartod, a takaró megakadályozza, hogy a porszemcsék és a szennyeződések ráülepedjenek a sütőre.

A minőségi FIELDMANN FZG 9051 grillfedél alapvető paraméterei

  • A megbízható Fieldmann grill takaró megóvja a grillsütőt a por és egyéb szennyeződések leülepedésétől
  • A minőségi tervezést jól kiegészíti az előnyös fekete szín
  • A grill takaróponyva mérete 62 × 130 × 115 cm (ma×szé×ho)
  • A kimagasló minőségű és vízálló anyagból készült Fieldmann grill ponyva meghosszabbítja a grill várható használati idejét
  • Véd az UV-sugárzástól

Egy grillponyva segítségével a grill tisztítása gyerekjáték lesz, kiváltképpen a téli időszak után

A grillsütőddel finom ételeket fogsz készíteni. Viszonozd ezt neki. A kiváló minőségű és vízálló Fieldmann grill takaró meghosszabbítja a grill várható használati időtartamát. Véd a por, a pollen, az eső és az UV-sugarak ellen. A grilltakaró kezelése nagyon egyszerű, könnyű fel- és lehúzni. A tartós anyagból készült Fieldmann grill ponyvával a téli időszak után könnyedén megtisztíthatod a grillt és rögtön nekiláthatsz a finom steakek elkészítésének.

Grillmárkák:

Fieldmann FZG 3013 és FZG 3005

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan, Ellenáll az UV sugárzásnak

Kompatibilitás

Márka Fieldmann
Modell FZG 3013, FZG 3005

Méret & súly

Szélesség 130 cm
Magasság 62 cm
Hossz 115 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  FIELD273
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FZG 9051
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05