Oldal frissítése

CATTARA PARTY POINT

4,4 30 értékelés
54 090 Ft

CATTARA PARTY POINT

Nagy kerti gázgrill, amely egy pár rozsdamentes acél égővel, piezoelektromos gyújtással és folyamatos lángszabályozással rendelkezik. A grill FlameTamer funkcióval működik. Ez a speciális fémprofil közvetlenül az égők felett helyezkedik el, ami meggátolja, hogy a zsír a lángba csepegjen, továbbá a lángrács egész felületének egyenletes felmelegítését biztosítja. A grillezett húsból származó zsír a grill alján található csöpögtető tálcában gyűlik össze. A beépített hőmérőnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az ételek sütése pontosan úgy történik, ahogyan szeretné. Készítse el kedvenc receptjeit ezzel a kerti grillsütővel, amikor csak akarja!
 

Főbb előnyei

  • Két rozsdamentes acél égő
  • Piezoelektromos gyújtás
  • Lángellenőrzés
  • Zsír csöpögtető tálca
  • Gördülő kerekek
  • Felhajtható fedél, hőmérővel
  • Tároló polcok

Könnyű kezelhetőség

Ezzel a praktikus gázsütővel bármenyi ételt el tud készíteni egy kerty bulira. A fedél alatt két grillrács található. Az alsó rács hússütére való, e fölött pedig enyhébb grillezésre és az ételek melegen tartására alkalmas felfüggesztett, kisebb méretű rácsot helyeztek el. A szabályzó egyszerű elforgatásával és a piezo gyújtó megnyomásával a grill azonnal használatra kész. Két oldalán egy-egy kisebb polc található az ételek tárolására. A lábakra könnyen forduló kerekeket szereltek fel, az egyszerű mozgatás érdekében. A grillfelület 48,5 x 37,5 cm méretű. A gázégők teljesítménye 5,5 kW / óra. A grillsütő teljes mérete 98 × 51 × 102 cm. Egy gázcsatlakozó tömlőt és nyomásszabályozó szelepet is tartalmaz.

Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Gáz
Grill típusa Láva

Anyag

Grillezőfelület anyaga Fém
Grill anyaga Rozsdamentes acél

Grillfelület méretei

Grillfelület 1 770 cm2
Grillfelület szélessége 48 cm
Grillfelület mélysége 37 cm

Grill méretei

Grill magassága 102 cm
Grill szélessége 98 cm
Grill mélysége 51 cm

Tömeg

Súly 16 kg

Felszereltség

Felszereltség Csepptálca, Lehajtható felület, Fedő, Hőszabályzás, Hőmérő, Kivehető rács

Tulajdonságok

Grill teljesítménye 5,5 kW
Főzőlapok száma 2
Gázpalack mérete 10 kg
Kód:  CMP190a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  99BB011

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20