Oldal frissítése

Compactor Bestlock System fürdőszobai kampók, 4 db, széles

4,0 1 értékelés
8 290 Ft

Compactor Bestlock System fürdőszobai kampók, 4 db, széles

A Compactor Bestlock System fürdőszobai kampóival felakaszthatod a törölköződet vagy egyéb felszereléseidet anélkül, hogy a csempébe vagy a falba kellene fúrnod. Szabadalmaztatott Bestlock rendszerrel rendelkeznek, amelynek köszönhetően könnyedén rögzíthetők bármilyen sima, nem porózus felületre, ragasztó, fúró vagy egyéb szerszámok használata nélkül . A kampókat könnyedén el is távolíthatod, és bárhová áthelyezheted.  Nagyonegyszerű felszerelni. A sima, nem porózus felületet először nagyon alaposan meg kell tisztítani, és ezután helyezheted a tapadókorongot a csempe felületére. Távolítsd el a kampóról a védőfóliát, majd nyomd erősen a felülethez és rögzítsd az anyával, oly módon, hogy az óramutató járásával megegyező irányban 1/4 fordulattal elforgatod. Amikor el szeretnéd távolítania a kampót, fordítsd el az anyát az ellenkező irányba. A Compactor Bestlock System fürdőszobai kampókra megbízhatóan felakaszthatsz törölközőt, hajszárítót vagy bármilyen egyéb fürdőszobai kiegészítőt.

A Compactor Bestlock System széles fürdőszobai kampók legfontosabb jellemzői - 4 db

  • A fürdőszobai kampók lehetővé teszik, hogy törölközőt vagy egyéb kiegészítőket akassz fel a falra anélkül, hogy bele kellene fúrnod a csempébe és a falakba
  • A szabadalmaztatott Bestlock rendszerrel rendelkeznek
  • Könnyen rögzíthetők bármilyen sima, nem porózus felületre ragasztó, fúró vagy egyéb szerszámok használata nélkül
  • A Compactor Bestlock rendszer kampója könnyen eltávolítható a falról
  • A csomag 4 db kampót tartalmaz
  • Színkivitel: ezüst

Méretek:
8,7 x 7,1 x 4 cm
Maximális teherbírás:
6 kg

Paraméterek

Fürdőszobai tartozékok tulajdonságai

Típus Akasztó fürdőszobába
Szín Ezüst

Szín

Szín Króm

Méretek

Szélesség 8,7 cm
Magasság 4 cm
Mélység 7,1 cm

Típus

Típus Fali

Anyag és megjelenés

Anyag ABS, Acél
Kód:  COMhc42
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3370910084542

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15