Oldal frissítése

Bébé-Jou tiszta pamut zöld

16 890 Ft

Bébé-Jou tiszta pamut zöld

Szeretnél olyan ruhákat vásárolni, amelyek megfelelnek gyermeked igényeinek és elvárásainak, és emellett kiváló minőségűek is? A puha Bébé-jou fiú fürdőköpeny tökéletes eszköz ahhoz, hogy gyermeked ne hűljön ki fürdés vagy zuhanyzás után. Az elengedhetetlen kellék, amely ötvözi a kényelmet és a stílust, legyen szó hűvös reggelekről vagy hosszú estékről. Az úszást, fürdést és a vízparti pihenést szerető gyermekek ideális ruhadarabja. A köntös pántos rögzítése lehetővé teszi, hogy minden testalkathoz könnyedén igazodjon. Ha gyorsan szeretnéd megszárítani a hajadat, a fürdőköpeny kapucnija segítségedre lesz.

Az elegáns Bébé-Jou tiszta pamut zöld fürdőköntös lényeges paraméterei

  • Egy ilyen elegáns Bébé-jou fiú fürdőköpeny zuhanyzás vagy fürdés után kényelmes viseletet biztosít, megőrizve a test melegét és kényelmét
  • Méret: 0-3 év
  • A pántos rögzítésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden alakhoz
  • Praktikus kapucnival ellátva
  • A divatos Bébé-jou fürdőköntös anyaga pamut
  • Puha, sima és jól száradó kialakítás
  • Elegáns megjelenését zöld szín teszi tökéletessé

A pihe-puha Bébé-jou gyermek fürdőköpeny abszolút kényelmet biztosít

A fürdőköpeny kiváló választás az otthoni viselethez, különösen a pizsamát kiegészítve. A pihe-puha Bébé-jou fürdőköntös anyaga pamut. A pamut anyag tökéletes fürdés utáni viseletre, mivel kellemes tapintású, jól szellőző és hatékonyan elvezeti a nedvességet. A puhaság, simaság, tökéletes nedvszívó képesség és gyors száradás mindannyian fontosak egy minőségi termék számára. A fürdőköntös elegáns kialakítását is hangsúlyozza a mutatós zöld szín. Az ízléses Bébé-jou fürdőköpeny kényelme és meghitt melege a gyermek számára alapvető fontosságú.

Mérete:

0-3 év

A csomag tartalma:

köntös

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Fiúk
Méret 0-3 év
Bekapcsolás Derékpánt
Anyag Pamut
Kapucni Kapucnival
Szín Zöld

Csomag tartalma

Csomag tartalma Köntös
Kód:  HRAls4841
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714929001438

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05