Oldal frissítése

Bébé-Jou frottír fürdőköpeny Ocean Vibes

5 1 értékelés
14 790 Ft

Bébé-Jou frottír fürdőköpeny Ocean Vibes

Szeretnél olyan ruhákat találni, amelyek gyermeked számára nem csak kényelmet, hanem kiváló minőséget is nyújtanak? A divatos Bébé-jou fiú fürdőköpeny tökéletes választás arra, hogy melegen tartsd gyermeked fürdés vagy zuhanyzás után. Mindennapi viselet elengedhetetlen darabja, amely a kényelmet és a stílust egyesíti, legyen szó hűvös reggelekről vagy hosszú estékről. Az úszást és a vízparti kikapcsolódást kedvelő gyermekek számára tervezett praktikus és divatos ruhadarab. A köntös pántos rögzítése biztosítja a tökéletes illeszkedést minden testalkathoz, akár hosszú időn keresztül is. A kapucni nemcsak a fejet védi a hidegtől, hanem lehetővé teszi a haj gyorsabb szárítását is.

A tetszetős Bébé-Jou frottír fürdőköpeny Ocean Vibes fürdőköpeny alapvető paraméterei

  • Ezen Bébé-jou fiú fürdőköpeny melegséget és kényelmet biztosít fürdés vagy zuhanyzás után
  • Mérete: 0-3 év
  • Köszönhetően a derékpántos rögzítésnek, könnyen alkalmazkodik minden alakhoz
  • Praktikus kapucnival ellátva
  • A praktikus Bébé-jou fürdőköpeny készítéséhez felhasznált anyag frottír
  • Lágy, sima és hatékonyan száradó
  • A fürdőköpeny elegáns megjelenését zöld szín egészíti ki

A pihe-puha Bébé-jou gyermek fürdőköpeny tökéletes kényelmet kínál

A fürdőköpeny ideális választás otthoni öltözködésként, különösen a pizsama fölé. A divatos Bébé-jou fürdőköpeny gyártási anyaga frottír. Hideg időben a frottír ruhadarabok kiválóak, mert puha érintésükkel melegséget nyújtanak és kényelmet biztosítanak. A puhaság, simaság, tökéletes nedvszívó képesség és gyors száradás alapvető tulajdonságoknak számítanak. A fürdőköpeny kellemes designját fokozza az elegáns zöld szín. A mutatós Bébé-jou fürdőköpeny biztosítja a puha kényelmet és a meghitt melegséget, amelyet a gyermek nagyon megérdemel.

Mérete:

0-3 év

A csomag tartalma:

köntös

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Fiúk
Méret 0-3 év
Bekapcsolás Derékpánt
Anyag Frottír
Kapucni Kapucnival
Szín Zöld

Csomag tartalma

Csomag tartalma Köntös
Kód:  HRAls4840
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714929005917

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10