Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Autós navigációs eszközök

Az autók GPS készülékei a legszélesebb körben használt típusok közé tartoznak. A navigációs rendszer kiválasztása során fontos tényezők a telepített térképek, a rendelkezésre álló lefedettség és a frissítések száma. Egyéb paraméterek közé tartozik a képernyő mérete, memória mérete és teljesítménye.

Folytatás
Paraméterek módosítása
23 termék

Autós navigációs eszközök

A GPS története
A GPS (Global Positioning System) technológiája az 1970-es évekig nyúlik vissza, amikor az Egyesült Államok védelmi minisztériuma megbízást adott a tudósoknak arra, hogy egy egyszerű eszközzel meghatározzák a helyüket bárhol a bolygón. Az eredmény a műholdas GPS projekt volt, amely hamarosan meg is valósult. Az 1990-es években a GPS csak a hadsereg rendelkezésére állt, de döntő fordulópont állt be 2000-ben. A  katonaság által használt precíziós GPS-navigációs rendszerek szándékosan korlátozott, kb tízméteres pontossággal működtek, mivel tartottak attól, hogy a rendszert terroristák is feltörhetik. A GPS-nek az egész lakosság körében való elterjedése nagy előnyökkel jár és jelentősen felgyorsította a technológiai fejlődést. Ma kaphatunk GPS autós navigációs eszközöket, valamint kézi eszközöket túristák számára (kézi GPS navigáció). Pontosságuk akár tíz centiméter is lehet és manapság már megfizethető áron elérhetőek.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15