Oldal frissítése

Hipp Babysanft Ultra Sensitive nedves törlőkendő 4x52 db

4,7 46 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hipp Babysanft Ultra Sensitive nedves törlőkendő 4x52 db

A Hipp Babysanft Ultra Sensitive hipoallergén törlőkendő érzékeny bőrű gyermekek számára. Ajánlott olyan babáknak, akik hajlamosak atopiás dermatitisre. BIO mandulakivonattal, amely nagyon kíméletesen tisztítja a baba érzékeny bőrét, csökkenti az allergiás reakciókat. Nagyon puha szerkezetű, rendkívül gyengéden tisztítja a bőrt. Nagy nedvszívó képességét nyomás nélkül is kifejti. A törlőkendő biztonságosan használható a baba egész testén, beleértve az arcot is, mert pH-semleges és nem zsíros. A törlőkendő nem tartalmaz alkoholt, illóolajokat, szappant, színezéket, PEG emulgeálószereket vagy parabeneket.

Használható a gyermekek születésétől fogva. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A csomagolása visszazárható fóliával ellátott, melynek segítségével újra és újra kinyitható és visszazárható a törlőkendő zacskója. A Babysanft törlőkendő nélkülözhetetlen segítség a baba napi ellátásában.

Jellemzők:
tisztít
hidratálja a bőrt
 csökkenti az allergiás tüneteket
az egész testen használható

Hatóanyagok:
gyengéd ápolás mandulakivonattal
finom szerkezetű
 pH- semleges

A csomag tartalma:
4 x 52 db
Összetétel:
Víz, Glicerin, Parfüm, Ethylhexylglycerin, kokamido-propil-betain, polyaminopropyl biguanid, fenoxietanol, Polyquaternium-6, Prunus Amygdalus Dulcis mag kivonat, nátrium-benzoát, nátrium-foszfát, citromsav

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 208 db

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Alkoholmentes, Semleges pH-jú, Vegán, Hipoallergén

Bőrtípus

Bőrtípus Atópiás, Érzékeny (sensitive)

Illatanyag

Illat Illatmentes
Kód:  DKO033
Termékszám:  4062300333581
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05