Oldal frissítése

Hipp Babysanft habfürdő-utántöltő, 250 ml - Kacsa

4,7 34 értékelés
1 790 Ft

Hipp Babysanft habfürdő-utántöltő, 250 ml - Kacsa

Egy bámulatos habfürdőt készített gyermekének, de elfogyott a Babysanft habfürdő? Vagy gyermeke szeret a flakonnal játszani a kádban, és nem adja oda? A kisebb hibákat megoldja ez az utántöltő, melynek tartalma megegyezik az eredeti csomagoláséval. Az Öné 250 ml finoman illatos habfürdő, amely ápolja a bőrt a fürdés alatt, és nem csípi a szemet. Kifejlesztésekor figyelmebe vették az allergia lehetőségének minimalizálását, ezért nem tartalmaz ásványi és illóolajokat vagy parabéneket. Kémhatása pH-semleges. 
Hozzávalók:

Voda, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Panthenol, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Allantoin, Disodium EDTA¸ Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Denatonium Benzoate, Tocopherol, Parfum, Sodium Benzoate 

Összetétel

Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Glicerin, Citric Acid, Panthenol, Propylene Glycol, Glyceryl Oleate, Allantoin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis magkivonat, Tokopherol, Sodium Chloride, Hidrogénezett pálma gliceridek citrát, Denatonium-benzoát, Sodium Benzoate, Parfüm.

Paraméterek

Hatás

Hatás Hidratáló

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Típus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive), Gyerek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  DKO035
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  42241294
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10