Oldal frissítése

Hipp Babysanft balzsam "Szél & Tél" 30 ml

4,9 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hipp Babysanft balzsam "Szél & Tél" 30 ml

Védd gyermeked bőrét a zord időjárási körülményektől a Babysanft balzsammal. A BIO mandulaolajjal készült balzsam nem tartalmaz vizet, és védőréteget képez a gyermek arcán és kezén. Gyermekek és felnőttek részére egyaránt alkalmas. A balzsam nem tartalmaz illóolajokat, parabéneket, emulzifikálókat, tartószítószereket és állati eredetű összetevőket. A termék alkalmas azok számára, akik hajlamosak az atópiás eredetű bőrgyulladásra. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt és Vegan Friendly minősítéssel rendelkezik.
Összetétele:
Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Copernicia Cerifera Cera, Di-C12-13 Alkyl Tartrate, Hydrogenated Castor Oil, Talc, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Zinc Oxide, Tri-C12-13 Alkyl Citrate, Parfum, Silica, Hydrogenated Sweet Almond Oil, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Atópiás, Érzékeny (sensitive)

Illatanyag

Illat Illatosított

Hatás

Hatás Védelem a faggyal szemben

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Hatóanyagok

Hatóanyagok Mandulaolaj

Terméktípus

Terméktípus Krém
Kód:  DKO028
Termékszám:  4062300373273
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15