Oldal frissítése

Hi-Tec Klare JRG

Kiegészítők a termékhez

Hi-Tec Klare JRG

Hi-Tec Klare JRG kültéri cipő

A Hi-Tec Klare JRG gyermek szabadtéri cipőt különféle szabadidős tevékenységekhez tervezték. Megfelelően rugózottak, jól lélegzőek, kényelmesek és csúszásmentes hab talppal vannak felszerelve. További pozitívum, hogy a Hi-Tec Klare JRG nem igényel speciális vagy bonyolult karbantartást.

Hi-Tec Klare JRG

A tökéletesen lélegző Hi-Tec Klare JRG cipő

A Hi-Tec Klare JRG szabadidő cipő felsőrésze szintetikus anyagokból és hálóból készült. A cipő nagyon könnyen tisztítható és jól lélegző.

Hi-Tec Klare JRG

Kényelmes cipő aktív gyerekeknek

A Hi-Tec Klare JRG gyermekcipő belül puha, nagyon kellemes és kényelmes EVA FOAM talpbetéttel szerelték fel. Ennek köszönhetően elegendő támasztékot biztosít a különböző felületeken.

Hi-Tec Klare JRG

Biztonságos mozgás csúszásmentes talppal

A cipő talpa csúszásgátló RB gumiból és rugalmas EVA PHYLON hab anyagból készül. Dinamikus kialakításával tökéletes és biztonságos támogatást nyújt a különféle sport- és szabadidős tevékenységekhez.

Hi-Tec Klare JRG

Motiválja a gyerekeket a mozgásra

A jellegzetes színű, a megfelelő ergonómiát követő egyszerű kialakítás örömet okoz a gyerekeknek a mozgás során. A Hi-Tec Klare JRG cipő újabb ok lesz arra, hogy kimenjenek a szabadba.

Hi-Tec Klare JRG

A Hi-Tec Klare JRG kültéri cipő főbb jellemzői

  • Gyermek szabadtéri cipő
  • Alkalmas szabadidős tevékenységekre
  • A felsőrész szintetikus anyaga könnyen karbantartható
  • A Hi-Tec Klare JRG cipőkben EVA FOAM habbetét van
  • A csúszásgátló talp RB gumiból és EVA PHYLON habból készül
  • A háló garantálja a kiváló légáteresztést
  • Szín: lila-türkiz
Kód:  SPThit0079nad
Termékszám:  SPThit0079nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05