Oldal frissítése

HG Folyékony lefolyótisztító, 500 ml

5 2 értékelés
1 690 Ft

HG Folyékony lefolyótisztító, 500 ml

A HG folyékony lefolyótisztító egyedülálló háztartási segédeszköz a lefolyók tisztításához. Teljesen és biztonságosan tehermentesíti a csövön keresztül történő áramlást és eltávolítja a kellemetlen szagokat. A rendkívül hatékony termék azonnal felhasználható, nem szükséges hígítani. Nem pezseg vagy fröcsköl, amikor a lefolyóba öntöd, így nem okoz nem kívánt foltokat és fröccsenéseket. Nagyon gyorsan és hatékonyan működik, mindössze harminc perc alatt újra szabaddá válik a hulladék. A HG folyékony lefolyótisztító minden típusú lefolyócsőhöz alkalmas, beleértve a műanyagot is.

A HG folyékony lefolyótisztító fő jellemzői

  • Nagyon hatékony HG lefolyótisztító
  • Alaposan felszabadítja az áramlást a csövön keresztül
  • Megszünteti a nem kívánt szagokat
  • Biztonságosan működik és nem károsítja a műanyag lefolyócsöveket
  • A HG folyékony tisztítószer minden típusú szennyvízcsőhöz alkalmas
  • A termék közvetlenül, hígítás nélkül használható

Használat:
Tölts 3 csésze (300 ml) folyékony lefolyótisztítót az eldugult lefolyóba. Hagyd állni 30 percig, majd öblítsd le jól vízzel a lefolyót. Tartós dugulás esetén, ha a lefolyó már nem folyik le, töltsd fel a mosogatót vagy a kagylót meleg vízzel. Ezután adj hozzá 3 csésze (300 ml) terméket, és hagyd állni egy éjszakán át. Másnap reggel öblítse le a lefolyót meleg vízzel.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Lefolyóhoz

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Funkciók

Funkciók Lefolyó tisztító

Űrtartalom

Űrtartalom 500 l
Kód:  CIS1295
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8711577143725
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05