Oldal frissítése

Hexbug Harcos Pók 2.0

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Hexbug Harcos Pók 2.0

A HEXBUG egy új, továbbfejlesztett verzióban érkezik. A harcos pók legyőzi minden ellenségét közel s távol. A pók távirányítóval irányítható, és minden irányban mozog. Emellett LED fénysugárral lő az ellenségeire, amelyet futurisztikus hanghatások és megtorpanó mozdulatok egészítenek ki. Az IR távirányító hatótávolsága 5 méteres, a pók által kilőtt fénysugarat pedig 360 fokos mozgástartományban biztosítja 0,1-1,5 méteres távolságban. A játék nagy előnye a pók testén található számláló, amely 10 találat után legyőzi a pókot - az állat ilyenkor deaktiválódik, egy specifikus gomb megnyomásával indul csak újra. A pók 3 x AG13 elemmel és 2 x AG13 távirányítóval működik.

Legfontosabb jellemzők

  • HEXBUG harcos pók
  • A pók LED puskával lő és képes megtorpanni is
  • Futurisztikus hangokkal, forgó fejjel
  • A lövősugár eléri a 0,1-1,5 métert
  • 360 fokos IR vezérlő öt méteres hatótávolsággal
  • Számláló deaktiválja a pókot 10 találat után
  • Két pókok irányítása egyetlen távvezérlővel

Egy távirányító, két pók

Összemérheted két pók erejét egy stílusos párbajban, még akkor is, ha éppen nincsen ellenfeled. A kétcsatornás IR távirányítóval egyszerre irányíthatod a két pókot egyetlen vezérlővel. Csupán annyit kell tenned, hogy mindkét pókot egy másik csatornára kapcsolod.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Típus szerint

Állat fajtája Hexbug, Pókok
Kód:  HRAif0140
Termékszám:  ASRT807648050622
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10