Oldal frissítése

Hexbug Fighter pókok 2,0 Tower készlet

Hexbug Fighter pókok 2,0 Tower készlet

Lepje meg a kis harcművészetek iránt rajongókat a Hexbug harci pókok Tower 2.0 játék szettel, amely minden bizonnyal nem hagyja őket unatkozni. A készlet tartalmaz két microrobotot pókok formájában két távirányítóval együtt, amelyek mozgatják az állatokat, a falakat, annak érdekében, hogy megteremtse a tökéletes harci környezetet és természetesen az akkumulátort. Egy vezérlő egyidejűleg több robotot is vezérelhet. A játék alkalmas a gyermekeknek 8 éves kortól. 

A Hexbug harci pókok 2,0 Tower készlet főbb jellemzői

  • A harci pókok gondoskodnak az unalom minden formájának elűzéséről, megölik azt
  • Távirányításúak, amelyekkel egy időben több robotot is lehet irányítani
  • Segítségével a harci lények fénynyaláb sorozatokat lőnek ki
  • A pókok beépített számlálóval rendelkeznek, amely egy bizonyos számú találat után kikapcsolja őket
  • A készletben olyan eltérő alakú falak vannak amelyek elősegítik a csatatér kialakítását
  • Minden elem, amely a működéshez szükséges benne van a készletben
  • Alkalmas gyermeknek 8 éves kortól

Rendezzünk könnyű pók küzdelmet

Most ez könnyen megvalósítható. A távirányító segítségével manipulálni lehet a pókokat minden irányban. A vezérlőnek köszönhetően a lények is tudnak lőni egy speciális LED puskával, amelyet valósághű hang kísér. A fénysugár hatótávolsága legfeljebb 1,5 méter. Mind egyes póknak van egy találat számlálója, amely ideiglenesen kikapcsolja a legyőzött harcost. 

Hozzon létre egy tökéletes harci környezetet

A készlet tartalmazza nem csak magukat a pókokat, a vezérlőt, a falakat, amelyek segítségével a saját ötletei alapján tudja létrehozni a harci környezetet, a csatateret. Természetesen van elegendő számú AG13 elem, amelyek úgy működtetik a játékot, ahogyan azt kell. Egy mikrorobot működtetéséhez 3 db elemre van szükség és az ilyen típusúból 2 darab elemet kell használni a vezérlőhöz.

 

Paraméterek

Típus szerint

Állat fajtája Hexbug, Pókok
Kód:  HRAif3154
Termékszám:  807648051230

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20