Oldal frissítése

HERCULES DJConsole RMX 2 fekete/arany

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HERCULES DJConsole RMX 2 fekete/arany

Emelje DJ karrierjét egy új szintre a rendkívül mobilis 2 deckes Hercules keverőpulttal! Az eszköz 52 programozható gombbal és faderrel, 8 párnával, valamint szimmetrikus bemenetekkel és kimenetekkel rendelkezik, amelyek kategóriájuk csúcsának számítanak. Vitathatatlan előnyei közé tartoznak a nyomásérzékelő jog wheelek, amelyek lélegzetelállító pontosságú hangot adnak a szkreccseknek.

Az első osztályú hangot a szimmetrikus XLR kimenetek közvetítik. A keverőpult összetéveszthetetlen az arany-fekete design-nak köszönhetően. Tápellátását könnyedén megoldhatja a nagy sebességű USB csatlakozóval. A csomag része a felhasználóbarát VirtualDJ 8 szoftver is, amellyel a zene keverése vagy a lejátszási lista megszervezése gyerekjáték lesz. A Youtube-on található oktató videókkal megtanulhatja, hogy hogyan készítsen saját loopot, és változtassa azok hosszát elképzelései szerint. Esetleg csatlakoztasson külső elektromos párnákat, és fűszerezze szettjeit élő hangszerek improvizációs elemeivel. A párnák a keverőpulttal együttműködve szokatlanul gyors hang visszajelzést kínálnak.

Műszaki adatok:

Bemenetek:
2x RCA 1-2
2x RCA 3-4
1x mikrofon

Kimenetek:
2x szimmetrikus XLR 1-2
2x RCA (vonalkimenet)
2x sztereó jack fejhallgató 3-4
2x RCA (line level)

Hang minősége:
96kHz / 24 bit

Jog wheel átmérője:
12 cm

Keverőpult mérete:
35 x 25 cm
Tömeg:
2,1 kg

Kód:  HER000f
Termékszám:  4780480
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10