Oldal frissítése

HERCULES P32 DJ

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HERCULES P32 DJ

Légy kreatív és tehetséges, ez az egyike azoknak a dolgoknak, hogy jó DJ váljon belőled. A második ilyen dolog az, hogy egy minőségi eszközöd legyen, amelyen megmutathatod a tehetségedet. Pontosan ilyen eszközt mutat be a Hercules cég is. Ez a DJ P32 mixpult, amely az intuitív irányításának, a pad kombinációknak, a dinamikus háttérvilágításnak és a stílusos designjának köszönhetően könnyedén felpörgeti a bulit, bárhol és bármikor.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Mixpult kezdőknek és profi DJ-knek egyaránt
  • A mixpult 32 darab, ergonomikus kialakítású irányító gombbal rendelkezik
  • Az összes beállításodat ellenőrizheted a két kijelző közül az egyiken
  • Profi szoftver DJUCED 40° (PC és MAC részére)
  • Támogatja a többi kompatibilis programot

Egyszerű és intuitív kezelés

Pörgesd fel a bulit, engedd ki a kreatív énedet és adj tudomást magadról. A dupla pultos Hercules DJ P32 tökéletesen arra tervezték, hogy megmutasd, komolyan gondolod a zene mixelését. A hurkok mérete, az effektusok és a hangszínszabályzó - ezt mind figyelheted a két kijelzőn, amely a pulton rendelkezésre áll. A könnyű irányításért és a kimagasló teljesítményért a 32 darab ergonomikusan formált és érzékeny nyomógomb felel. Az összes irányító elem így azonnal kéznél lesz, neked már csak le kell nyűgöznöd a hallgatókat. 

Irányítsd a konzolt akár a táncparkettről

A pulttal együtt megkapod a professzionális DJUCED 40° szoftvert is. A programhoz használhatod az okostelefonodat, tabletet vagy a számítógépet. Így három módot használhatsz, vagy USB-n keresztül vagy pedig a Bluetooth kapcsolat segítségével. A notebook módban kihasználhatod a program teljes egészét, összes funkcióját, amely a számítógépen feltelepített szoftveren elérhető. A multiscreen módot lehetőséged van irányítani a számítógépen keresztül, a tabletről, valamint iOs és Android rendszerről is, tehát lehetőséged van a programot a táncparkettről is irányítani. A három mód közül az utolsóban a vezeték nélküli kapcsolat segítségével testre szabhatod a zenét a tablet segítségével.

Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység igen

Csatlakozás

Analóg bemenetek Nem
Mikrofon bemenet Nem
Vonalkimenet RCA
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Bluetooth Nem

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  HER010c
Termékszám:  4780848
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20