Oldal frissítése

Hercules DJControl Inpulse 300 MK2

5 1 értékelés
72 000 Ft

Hercules DJControl Inpulse 300 MK2

Láss neki a mixelésnek és fedezd fel magadban a Dj-t

A Hercules DJControl Inpulse 300 MK2 DJ kontroller számos olyan fejlesztést tartalmaz, amelyek megkönnyítik és intuitívabbá teszik a zeneszerzést. Tartalmaz16 gumipárnát, 8 üzemmódotés a laposabb és simább jog tárcsáknak köszönhetően könnyebben scracthelhetsz vele. A vezérlő Serato-kompatibilis, és Serato DJ Lite és DJUCED szoftverrel érkezik. A közvetlenül a vezérlőbe integrált fényvezetők megkönnyítik a keveréshez és a beatmatching technikákhoz szükséges rutinmozdulatok elsajátítását. Ezenkívül minden egyes tempo fader mellett LED-nyilak vannak elhelyezve, hogy megkönnyítsék a sávok BPM-jének kézi beállítását. Hasonló LED-nyilak találhatók az egyes jog tárcsák alatt is, melyek a sávok zökkenőmentes sorba rendezésében és szinkronizálásában segítenek.

A Hercules DJControl Inpulse 300 MK2 DJ kontroller főbb jellemzői

  • 16 gumipad és 8 üzemmód a gyors keverési folyamathoz
  • Könnyebb schratchelés laposabb, simább, érintésérzékeléssel ellátott jog tárcsákkal
  • A Hercules DJControl Inpulse 300 MK2 DJ kontroller Serato DJ Lite és DJUCED szoftverrel érkezik.
  • Kényelmes Beatmatch Guide funkció a könnyű sorrendbe állításhoz és szinkronizáláshoz
  • Könnyebb elsajátítani az alapokat a DJ Academy videó oktatóvideóival
  • Továbbfejlesztett gumipárnák feltűnésmentes jelölésekkel
  • A jog tárcsák nagyobb érzékelési zónával rendelkeznek és könnyebben forognak
  • 2 deck mixer középen
  • A BEAT ALIGN nyilaknak köszönhetően a sávok szinkronizálása egyszerűbb
  • VU-méter a fő hangerőhöz és az egyes deckekhez

Serato DJ Lite és DJUCED szoftver

A DJControl Inpulse 300 MK2 tartalmazza a Serato DJ Lite szoftvert a Beatmatch Guide funkcióval, amely segít megtanulni a zeneszámok LED nyilakkal történő kézi rendezését, valamint megtanítja, hogyan szinkronizálhatod könnyebben a zeneszámokat. A Beatmatch Guide-ot a DJUCED szoftver is támogatja. Ha már elsajátítottad a sávok kezeléséhez szükséges mozdulatokat, kikapcsolhatod a Beatmatch Guide-ot. A DJUCED egy DJ Akadémiát is tartalmaz, egy sor videós oktatóvideóval, melyek segítségével könnyedén elsajátíthatod a DJ-zés összes alapját. Ha a következő szintre emelnéd a keverést, a Serato DJ Pro is támogatott, de külön kell megvásárolni.

DJ-vezérlő Hercules DJControl Inpulse 300 MK2

Továbbfejlesztett gumipadok

A Hercules DJControl Inpulse 300 MK2 DJ kontroller új és továbbfejlesztett gumipadokkal rendelkezik. Ezek most jobb minőségűek, nagyobb fényerővel, így jobban láthatod őket a vezérlőn.

DJ-vezérlő Hercules DJControl Inpulse 300 MK2

Tanulj meg scratchelni

Az új jog tárcsák jobban forognak, a megnövelt érzékelési zóna pedig megkönnyíti a használatot. A Hercules DJControl Inpulse 300 MK2 megkönnyíti a scratchelés megtanulását és minden modern zenei stílus elsajátítását.

DJ-vezérlő Hercules DJControl Inpulse 300 MK2

A Hercules DJControllal beállíthatod a tempót és szinkronizálhatod a számokat

A BEAT ALIGN nyilak segítségével könnyedén szinkronizálhatod a zeneszámokat. A Hercules DJControl Inpulse 300 MK2 DJ kontroller TEMPO nyilakkal is rendelkezik, melyekkel a lejátszott zeneszámok BPM-ét lehet beállítani

Paraméterek

Jellemző

Effekt egység Nem

Csatlakozás

Mikrofon bemenet Nem
Vonalkimenet RCA
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm Jack
Bluetooth Nem

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  HR0113
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4780944

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15