Oldal frissítése

HERCULES DJ M40.1

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HERCULES DJ M40.1

Zárt DJ fejhallgató környezeti zajszűréssel. Tökéletes munkaeszköz szakembereknek és remek társ a mindennapi zenehallgatáshoz. A nagy párnázott fejhallgatók és a kényelmes fejpánt ideális még hosszú munka során is a mixer pultnál.

A minőségi hangzást az 50 mm-es konverter biztosítja, 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartományban. A fejhallgató kialakítása lehetővé teszi, hogy csak az egyik füleddel hallgasd a zenét, továbbá összecsukható szerkezete miatt könnyen elhelyezhető és hordozható. A 2 m-es kábel a bal fejhallgatóhoz van csatlakoztatva, amely a klasszikus 3,5 mm-es jack csatlakozóval végződik, egy 6,35 mm adapterrel. 

Főbb jellemzők:

  • 50 mm-es átalakító
  • A környezeti zaj kiszűrése
  • Egy füles hallgatás
  • Összecsukható kialakítás

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  HER020d
Termékszám:  4780507

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20