Oldal frissítése

Hercules DJ Control Wave iPad

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hercules DJ Control Wave iPad

A Hercules DJ Wave vezetéknélküli vezérlő egy rendkívül okos segítőtársa azoknak, akik saját iPad-dal rendelkeznek. Rengeteg funkciót tartalmaz, érintőképernyős keverőpultokhoz. Egyszerűen párosítható Bluetooth-on keresztül, csak tegye a táblagépet a tartóba és már kezdheti is keverni a zenét. Az áramellátáshoz sem kell semmilyen kábelezés, mert a keverő az újratölthető akkumulátorral 8 órán keresztül képes üzemelni.
A vezérlő nagyszerű formatervvel és minden funkcióval büszkélkedhet, ami szükséges, hogy két különálló lejátszót működtessünk egyszerre. Összesen 20 gomb, 5 hangerő szabályzó, 6 equalizer és két jog-kerékkel rendelkezik. Egy fejhallgató kimenet is található a pultban.
Minden DJ-nek szüksége van egy nagyon jó szoftverre. A Hercules DJ Control Wave-vel ez garantált. Az UCEDTM DJW iPadhoz, a DJUCEDTM 40° Mac és PC-hez használható. Ezek az eszközök segítenek, abban, hogy a legújabb zenéket is összekeverjük.

Műszaki adatok:
Jellemzők:

  • 2x "jog-kerék" nyomásérzékelővel
  • 20 kezelőgomb
  • 6 forgatható potméter
  • 2 forgó jeladók az egyszerű ismétléshez (loop)
  • 5 féder: hangerő magas, és crossfader
  • Szoftver: DJW DJUCEDTM iPad, DJUCEDTM 40 Mac és PC

Méretek:
291,1x400x45 mm
Súly:
1,5 kg

Kód:  HER007
Termékszám:  4780754

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10