Oldal frissítése

HENNAPLUS Természetes hajfesték MOKKABARNA 4.03, 100 ml

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HENNAPLUS Természetes hajfesték MOKKABARNA 4.03, 100 ml

Nem kell többé vegyszereket használnod az intenzív és élénk hajszín elérése érdekében. A HENNAPLUS hajfesték a bizonyíték erre. Ez egy 100%-ban természetes termék, amely nemcsak gyönyörűen színnel ajándékozza meg a hajat, hanem táplálja is. Napraforgómagolajjal dúsították, amely védi a hajat és megakadályozza az UV-sugarak okozta károsodásokat. Ezenkívül finoman illatosítottgyógynövénykivonatokkal látták el, és ez a friss illat átjárja a fürtöket is. A szín akár 3 hónapon keresztül tartós marad, és az ősz hajszálak 100%-át elfedi. A HENNAPLUS teljesen mentes az olyan káros anyagoktól, mint a parabének, mesterséges illatanyagok, ftalátok, pézsma és egyéb szerek. 

A HENNAPLUS Természetes hajfesték MOKKABARNA 4.03, 100 ml főbb jellemzői

  • Intenzív és tartós hajszín 
  • Fényt ad a hajnak, regenerálja és erősíti a hajszálakat
  • A HENNAPLUS hajfestéket napraforgómaggal dúsították
  • Véd az UV sugárzás ellen 
  • Könnyű alkalmazás 
  • A szín több mint 3 hónapon keresztül tartós marad
  • 100%-os őszhajfedés
  • A HENNAPLUS hajfestéket gyógynövénykivonatokkal illatosították
  • Káros anyagoktól mentes 

Használat: 
Ha több mint 50%-ban ősz a hajad, és divatos árnyalatúra szeretnéd befesteni (vörös, lila, réz, stb.), javasoljuk, hogy keverd ezt a színt egy megfelelő természetes árnyalattal (az eredeti hajszínnel), hogy jobban elfedje az ősz hajszálakat.


Összetétel

Krém INCI: Aqua (Water), Cocamide MEA, Polysorbate 80, Ceteareth-6, Ammónium-hidroxid, Toluol-2,5-diamin-szulfát, Cetearil-alkohol, Nátrium-szulfit, Parfüm (Fragrance), Resorcinol, Glicerin, Ascorbic Acid, Propylene Glycol, Trinátrium HEDTA, 2-metilrezorcinol, Dimetil-PABAmidopropil-Laurdimonium-tozilát, 4-Amino-m-krezol, m-Aminofenol, 2-Amino-6-klór-4-nitrofenol, 4-Amino-2-hidroxitoluol, 1-Naftol, Helianthus Annuus (napraforgó) magkivonat*, Chamomilla Recutita (Matricaria virág) kivonat*, Camellia Sinensis (levél) kivonat*, Melissa Officinalis (levél) kivonat*, Humulus Lupulus (komlóvirág) kivonat*, Aspalathus Linearis levélkivonat*, Panax Ginseng (gyökér) kivonat*, Cassia Angustifolia (levél) kivonat*, Rosmarinus Officinalis (rozmaringlevél) kivonat*. INCI aktivátor: Aqua (Water), Hidrogén-peroxid, Ceteth-2, Steareth-20, Ceteareth-6, Cetearil-alkohol, Lauril-pirrolidon, Tetrasodium-etidronát, Salicylic Acid, Foszforsav, EDTA. Kondicionáló INCI: Aqua (Water), Cetearil-alkohol, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetrimonium-klorid, Glicerin, Nátrium benzoát, Lactic Acid, Parfüm (Fragrance), Polikvaternium-4, Oleil-erukát, Panthenol, Polysorbate 20, Linolsav, Hydroxypropyltrimonium kukorica/búza/szója aminosavak, Melissa Officinalis (levél) kivonat*, Rosmarinus Officinalis (rozmaringlevél) kivonat*, Panax Ginseng (gyökér) kivonat*, Aspalathus Linearis levélkivonat*, Humulus Lupulus (komlóvirág) kivonat*, Camellia Sinensis (levél) kivonat*, Cassia Angustifolia (levél) kivonat*, Chamomilla Recutita (Matricaria virág) kivonat*, Fenoxietanol. * tanúsított bio

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Haj típusa

Haj típusa Normál

Tulajdonságok és efektek

Időtartam Tartós
Festék állaga Krémszínű
Kód:  KSVL6297
Termékszám:  8710267491481

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20