Oldal frissítése

Henderson Hyperflex Voodoo Pullover Jacket Short 8-as méret

Henderson Hyperflex Voodoo Pullover Jacket Short 8-as méret

A rövid ujjú Henderson Hyperflex Voodoo Pullover Jacket Short neoprén pólót minden nő értékelni fogja, aki szeret búvárkodni és szörfözni. Egy új AtomicFoam super stretch neoprénből készült, amely a molekulák nagyobb számú légbuborékjának révén jobb szigetelő tulajdonsággal rendelkezik, és maximális hő komfortot biztosít még extrém körülmények között is. Az alacsonyabb profilú integrált lapos varratnak, és a póló minimális, csupán 1,5 mm-es vastagságának köszönhetően, nagyon kényelmes és rugalmas viselet. A megfelelő napfény elleni védelmet az SPF 50+ garantálja, amely megakadályozza, hogy a nap sugarai a bőrbe hatoljanak. Ha magas minőségű neoprén pólót keres, akkor a Henderson Hyperflex Voodoo Pullover Jacket Short a megfelelő választás.

A Henderson Hyperflex Voodoo Pullover Jacket Short, 8-as méret, legfontosabb jellemzői

  • Az extrém vízi sportokat végző nők számára tervezték
  • AtomicFoam super stretch neoprénből készült
  • A Henderson Hyperflex Voodoo Pullover Jacket Short garantálja a maximális hő komfortot
  • Integrált, alacsony profilú lapos varratok
  • Boardshort Loop technológia
  • Vastagsága csupán 1,5 mm
  • A Henderson Hyperflex Voodoo Pullover Jacket Short neoprén póló SPF 50+ -vel van ellátva
  • Fekete kivitel

Ideális választás a szélsőséges vízi sportok rajongói számára

A Henderson Hyperflex Voodoo Pullover Jacket Short a felhasznált anyagoknak és technológiáknak köszönhetően  egy kiváló minőségű neoprén póló, amelyet a búvárkodás és szörfözés rajongóinak terveztek. A Boardshort Loop technológia megakadályozza, hogy a póló felcsússzon a sportolás során. Ez egy rugalmas csík az alsó részen, amely a nadrághoz erősíthető, és megakadályozza a póló felcsúszását. Találja meg a maradéktalan élvezetet az extrém vízi sportok során! Ebben a Henderson Hyperflex Voodoo Pullover Jacket Short neoprén póló lesz a nélkülözhetetlen társa.

Méret:
8

Paraméterek

Típus

Szabás Rövid
Típus Női
Sportfókusz Búvárkodás, Surfing

Méretek

Vastagság 1,5 mm

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Tulajdonságok Rögzítés nélkül
Kód:  SPTbz0069
Termékszám:  0749819575001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05