Oldal frissítése

Helpmation RC9

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Helpmation RC9

Kisgyermekeknél a lázmérés néha emberfeletti teljesítményt és rengeteg időt igényel. Ebben az idegörlő helyzetben jól jöhet ez a modern infravörös eszköz, mellyel érintés nélkül lehet megmérni a lázat. Nincs érintkezés, csak gyors és pontos mérés. Használja ki a modern technika vívmányait, és felejtse el a hagyományos hőmérőkkel való hosszadalmas tortúrát!

Főbb jellemzői

  • Háromféle mérési mód
  • Érintés nélküli lázmérés
  • Nagy, megvilágított LCD kijelző
  • Hangriasztás láz esetén
  • Legmodernebb infravörös technológia
  • Az utolsó 32 mérés eredményét tárolja a memóriájában
  • Mérés Celsius vagy Fahrenheit fokban

Azonnali eredmény

A Helpmation egy új és hasznos segítséget kínál, amely megkönnyíti az életet. A modern infravörös hőmérő 3 féle praktikus módban működtethető. Megmérhetjük vele a gyermekek és felnőttek testhőmérsékletét, különböző felületekét, cumisüvegét stb., és még a szobahőmérsékletet is. Az egyedülálló technológiának köszönhetően teljesen érintésmentesen mér, az eredményt  pedig 1 másodpercen belül megjeleníti. A kapott érték jól leolvasható a nagy, megvilágított LED kijelzőn kétféle mértékegységben (° C és ° F).

Kényelmes és higiénikus

Az innovatív hőmérő otthoni és professzionális használatra is alkalmas. Kezelése kényelmes és higiénikus. Pontos eredményt mér 3-5 cm távolságból. A 32 értékes memóriát biztosan értékelni fogod. Magas hőmérsékleten automatikusan riasztás hallható. Az innovatív készülék a csomagban található CR2032 elemmel működik. Kicsomagolás után a hőmérő azonnal készen áll a használatra. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az eszköz minden helyzetben könnyen és kényelmesen használható. Kis mérete lehetővé teszi, hogy utazáshoz is magunkkal vigyük.

 

Paraméterek

Típus

Típus Érintés nélküli - infravörös
Használat módja Homlokon

Speciális funkció

Mérési sebesség 1 s
Kód:  IC222d
Termékszám:  RC9

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05