Oldal frissítése

Helpmation RC6

4,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Helpmation RC6

A lázmérés kisgyermekeknél néha emberfeletti teljesítménnyel jár, ez sok időt vesz igénybe és rengeteg idegeskedéssel jár. Ilyenkor jön jól ez a modern hőmérő infravörös technológiával, amelynek segítségével érintésmentesen, gyorsan és pontosan mér. A modern kényelmi funkciók segítségével megúszhatod a normál lázmérő használatával járó hosszas folyamatot. 

A termék jellemzői

  • Három mérési mód
  • Közvetlen érintés nélkül mér
  • Nagyméretű LCD kijelző háttérvilágítással
  • Hangos riasztás láz esetén
  • Csúcsmodern infravörös technológia
  • A legutolsó 32 mérési eredmény tárolása a memóriában
  • A mérési eredményt hanggal jelzi
  • Celsius vagy Fahrenheit átválthatóság

Eredmény azonnal

A Helpation új és erős hőmérője megkönnyíti az életedet. A modern infravörös technológia 3 praktikus mérési módot biztosít. Megmérheted vele gyerekek és felnőttek testhőmérsékletét, tárgyak, felületek, cumisüvegek és akár a szoba hőmérsékletét is. Az egyedi technológiának köszönhetően a Temporal Artery technológia teljesen érintésmentesen mér, az eredményt egy másodpercen belül leolvashatod a nagyméretű háttérvilágított LCD kijelzőn, és két mértékegység (°C és °F) között választhatsz.

Kényelmes és higiénikus

Ezt az innovatív hőmérőt otthoni és profi használatra egyaránt ajánljuk. Kezelése egyszerű és higiénikus. A pontos eredmény mérése 3-5 cm távolságról történik. A memória a legutolsó 32 mérést tárolja, és az eredményt hang jelzi. Láz esetén a készülék azonnal figyelmeztet. A készülék két AA elemmel működik, amelyet a csomag is tartalmaz.A hőmérő kicsomagolás után azonnal használható. A gyártó a készülék tökéletes kezelhetőségével és ergonómiájával is törődött, így a használata nagyon egyszerű.

 

Paraméterek

Típus

Típus Érintés nélküli - infravörös
Használat módja Homlokon

Speciális funkció

Mérési sebesség 1 s
Különleges funkció Szobahőmérsékletet is mér

Mérési tartomány

Minimális hőmérséklet 0 °C
Maximális hőmérséklet 60 °C

Váltási lehetőség °C és °F között

Váltási lehetőség °C és °F között IGEN

Tápellátás típusa

Tápellátás típusa AA
Kód:  IC222e
Termékszám:  RC6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20