Oldal frissítése

Helmer töltőállomás

4,4 3 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
2 590 Ft

Helmer töltőállomás

Töltse fel Helmer LK 505 nyomkövetőjét otthona kényelmében vagy akár utazása során! A kompakt és könnyen hordozható töltővel készüléke energiaellátása gyorsabb és könnyebb lesz, mint eddig bármikor. A termék matt fekete műanyagból készült. A töltés állapotjelzője a készülék felső élén található. A felhasznált technológia a tartalék elemek gyors töltését biztosítja.

A nyomkövető a pontos helymeghatározásnak köszönhetően védelmet nyújt gépjárműve vagy bármilyen értéktulajdona számára. A készülék képes továbbítani a pontos koordinátákat a mobilkészülékére. A termék segítséget nyújt az eltulajdonított tárgy nyomon követésében. Rendkívül hasznos a nyomkövetés funkció, amely kétféle módon működtethető. Hívja fel a SIM kártyát, amely azonnal továbbítja Önnek a koordinátákat. A másik funkció pedig az adattarifa segítségével történő követés.

Kód:  HLM022a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  nabijeci stanice LK 505
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05