Oldal frissítése

Helmer tartalék akkumulátor

5 3 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
2 690 Ft

Helmer tartalék akkumulátor

A csúcsminőségű, különlegesen szilárd burkolatú házba épített Helmer tartalék akkumulátor minimalizálja a károsodást még durva bánásmósd esetén is.. Az akkumulátor kapacitása 15,000 mAh, tehát különlegesen hosszú ideig tud csere nélkül működni.  Kimeneti árama 3,7 V és 800 mAh. Li-ion akkumulátor technológával készült.. A csereakkumulátor új energiát ad a Helmer nyomkövetőbe és lehetőve teszi annak teléjes értékű használatát.

A nyomkövető védi az Ön járművét és egyéb értéktárgyait lopás ellen a pontos koordináták megadásával. A készülék képes közvetlenül a mobil eszközre elküldeni a pontos koordinátákat . A nyomkövető lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse az ellopott tárgyat. Nagyon értékes funkciója a kétutas nyomkövetés.. Ha felhívja a SIM kártyát, akkor a koordinátákat azonnal megkapja. A másik lehetőség az adatalapú nyomkövetés.

 
Kód:  HLM026a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  baterie LK 505
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20