Oldal frissítése

Helmer riasztó sziréna

5 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
5 090 Ft

Helmer riasztó sziréna

A riasztószirénával biztos lehetsz benne, hogy hangos riasztást indít be, ha a megfigyelt objektum körül valami szokatlan történik. A sziréna figyelmezteti a tulajdonost a váratlan behatólásokra a kocsijába. Természetesen figyelmeztet az erős rezgésekre vagy a motor beindítására. Megvásárlásával beszerzel egy őrangyalt a vagyontárgyad számára. A sziréna telepítése nagyon gyors és egyszerű. Élvezd az éjszakákat, amikor békésen alhatsz. Az őrködésről a lokátor gondoskodik.

A koordináták pontos meghatározásának köszönhetően a lokátor megvédi a gépkocsidat vagy más értéktárgyaidat az eltulajdonítástól. A készülék képes elküldeni a pontos koordinátákat közvetlenül a mobil eszközödre. Lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd az érintett tárgyat. Nagyon értékes funkciója a nyomkövetés, amely két módon működik. Hívd fel a SIM-kártyát, amely azonnal elküldi neked a koordinátákat. A másik módszer az adatforgalom segítségét használja fel.

 
Kód:  HLM020a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  sirena LK 506
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20