Oldal frissítése

Helmer LK 503

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Helmer LK 503

 

Ezzel a kisméretű nyomkövetővel könnyedén meghatározható a poggyásznak vagy más értékes tárgynak a helye, amint elküldi a telefonjára vagy számítógépére a pontos koordinátákat. Csak tegye be a SIM-kártyát, helyezze a szükséges helyre és egyszerűen hívja a mobiltelefonjáról, hogy azonnali információt kapjon a tárgy helyével kapcsolatban.

Az információt a Helmer LK 503 SMS üzenet formájában küldi a telefonra, amely nem csupán gyors és hatékony, de olcsó is. A második módszer segítségével lekövethető az adattarifa, amely során a nyomkövető részletes információt küld arra az ön által kiválasztott szerverre, amelyet később módosíthat. További jellemzők egyedi beállítása is lehetséges, például kétirányú kommunikáció is megoldható egy különleges SMS formátummal (ennek a pontos leírása megtalálható a mellékelt kézikönyvben).

Egyéb funkciók:

  • Lehallgatás - hívást követően hallhatóak a nyomkövető körüli hangok
  • SOS hívás - nyomja meg a vészhívó gombot, hogy az előre beállított telefonszámot tárcsázza
  • Jelszavak beállítása - a nyomkövetővel való kommunikáció rögzíthető és beállítható, így az információt csak a kiválasztott telefonszámra küldi
  • Mozgásjelzés - ha a nyomkövető elér egy előre meghatározott távolságot, egy figyelmeztető SMS-t küld
  • Geo-Fence funkció - ezzel a funkcióval ellenőrizheti a nyomkövető mozgását egy előre meghatározott terület elhagyása esetén (üzenetet is küld, amennyiben még egyszer elhagyja)
  • Vigyázat, amennyiben meghaladja az előre beállított sebességet és az akkumulátor szintje is alacsony

Műszaki paraméterek:

Támogatott hálózatok:
GSM / GPRS

GSM frekvencia:
850/900/1800/1900

Helyzeti pontosság:
5 m

Üzemi hőmérséklet:
–20-55 ° C

Vízálló:
IP x2

A csomag tartalma:

  • GPS nyomkövető
  • Nyakpánt
  • Használati utasítás
 
Kód:  HLM001b2
Termékszám:  LK 503

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15