Oldal frissítése

Helmer hosszabbító kábel az OBD aljzathoz

4,2 9 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
5 090 Ft

Helmer hosszabbító kábel az OBD aljzathoz

A Helmer lokátor  kiegészítői  széles választékának   egy másik darabja  az  OBD hosszabbító kábel, ami  beleillik a foglalatba. Ez a kábel könnyen összeköti az eszközt  az Ön autójával. A csatlakoztatás egy  merev és gumiborítású kábellel törénik, aminek  két foglalatos vége van. Csatlakozás az autóhoz nagyon gyors és egyszerű. A jól kialakított kábelvégek  biztosítják, hogy  a terméke szorosan kapcsolódjon  a jármű belsejéhez.

A lokátor megvédi az Ön gépkocsiját és egyéb  értéktárgyait a lopás ellen úgy, hogy fókuszál a  pontos koordinátákra. A készülék képes elküldeni a pontos koordinátákat közvetlenül az Ön  mobil eszközére. A termék lehetővé teszi azt is, hogy  Ön nyomonkövesse a kérdéses tárgyat. Nagyon értékes funkciója az, hogy a nyomonkövetés kétféleképpen történhet. Vagy felhív egy  SIM-kártyát, amely elküldi Önnek a jó koordinátákat, vagy egy másik lehetőség az adatsebesség nyomonkövetése.
 

Kód:  HLM032a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  kabel LK 508
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20