Oldal frissítése

Helmer autós töltő

5 1 értékelés

Helmer autós töltő

A Helmer nyomkövető egyetlen tartozéka ez a praktikus autós töltő. Segítségével az autódban töltheted fel a lokátort. Nem kell többé aggódnod, hogy kitart-e a nyomkövetőd töltöttsége, amíg szükség van rá. Az eszköz kompatibilis a következő készülékekkel: Helmer LK 502, LK 503 Helmer, Helmer LK 504, LK 505 Helmer, Helmer Helmer LK 602 LK 603. Használd ki még sokoldalúbban a nyomkövetődet.

A nyomkövető védi a gépkocsidat vagy más értéktárgyadat lopás ellen, annak köszöhetően, hogy segítségével bemérhetők a pontos koordináták, amelyeket aztán elküld közvetlenül a mobil eszközödre. Lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd az eltulajdonított tárgyat. Nagyszerű tulajdonsága, hogy a nyomkövetés kétféleképpen is megvalósítható. Vagy felhívod a benne található SIM kártyát, amely elküldi a bemért koordinátákat, vagy pedig az adat-előfizetés funkciót kihasználva a készülék megküldi a bemért adatokat.

Paraméterek

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó
Kód:  HLM024a
Termékszám:  8595568473509
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10