Oldal frissítése

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Mastara Set 60 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Mastara Set 60 ml

A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál ajándék szett olyan nők számára készült, akik gyönyörű és átható pillákat szeretnének varázsolni maguknak. A készlet tartalmazza a Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirált, a Powercell szemápolót és az All Mascaras sminklemosót. A HELENA RUBINSTEIN termékeket kifejezetten az érzékeny szemkörnyék igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Használatával bőröd egészséges és fiatalos lesz, és védett a szabad gyököktől és más káros környezeti hatásoktól. 

A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál ajándék szett legfontosabb jellemzői

  • HELENA RUBINSTEIN ajándék szett a gyönyörű és átható szemekért
  • Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál a nagy szempillákért
  • A színe olyan, mint a legfeketébb tinta
  • Prokeratinnal és Ceramide R-rel újonnan formulázva
  • Powercell szemápoló az érzékeny szemkörnyékre
  • Csökkenti a szem ráncait és védi a bőrt a szabad gyökök ellen
  • Az All Mascaras sminklemosó még a vízálló sminket is lemossa
  • Nem hagy zsíros réteget a bőrön

Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál prokeratinnal és Ceramide R-rel

A Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál hihetetlen volument kölcsönöz a szempilláknak. A kefe 360 sörtét tartalmaz, amelyek egy mozdulattal fogják be az összes szempillát. Az újonnan hozzáadott összetevők közé tartozik a Prokeratin, amely a felszínen fejti ki hatását a sérült és meggyengült szempillák javítására, valamint a Ceramide R, amely mélyen a szempillákba hatol. Ezáltal a szempillák dúsabbá és vastagabbá válnak. A Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál a legmélyebb fekete színnel készül. A kefe spirál alakú, és 360°-ban fedi a szempillákat. A szempillaspirál minden egyes csavarásával új sörték jelennek meg, amelyek több szempillát rögzítenek a tökéletes hosszabbítás érdekében. 

Powercell szemápolással a környezeti hatások ellen

Bőrünkre folyamatosan hatással van a stressz, a fáradtság, a táplálkozási egyensúlyhiány, ami csökkenti a bőr fiatalságát, amely így gyorsabban öregszik és veszít fényéből. Ezért van a Powercell szemápoló, amelyet kifejezetten az érzékeny szemkörnyékre fejlesztettek ki. A krém láthatóan csökkenti a mély ráncokat, és védi a bőrt a szabad gyököktől. Az All Mascaras Makeup Remover egy jól ismert szempillafesték és szemsmink eltávolító. Könnyen kezeli a vízálló sminket is. Így a szemed tökéletesen megtisztul. Puha, selymes és rendkívül friss textúrája van, amely nem hagy zsíros réteget a bőrön. 

Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál alkalmazása.
A szempillaspirál felviteléhez használj cikkcakkos mozdulatot. Kezdd a szem sarkánál, helyezd a kefét a szempillákra, majd haladj a szempillák vége felé. 

Powercell szemápoló alkalmazása 
Reggel és este vidd fel a szemkörnyékre, és finoman masszírozd be. 

All Mascaras sminklemosó alkalmazása
Használat előtt rázd fel a flakont 3-szor. Vidd fel egy pamutkendőre, és óvatosan távolítsd el a sminket a szemről és a szempillákról.

Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál összetevők: 
AQUA/VÍZ. PARAFFIN. KATILFOSZFÁT. COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA VIASZ. ETILÉN/AKRILSAV KOPOLIMER. SZTIROL/AKRILÁTOK/AMMÓNIUM-METAKRILÁT KOPOLIMER. CERA ALBA / MÉHVIASZ. SZINTETIKUS MÉHVIASZ. BISZ-DIGLICERIL-POLIACILADIPÁT-2.POLYBUTÉN. CETIL ALKOHOL. DIVINIL-DIMETIKON/DIMETIKON KOPOLIMER. STEARETH-20. GLICERIL-DIBEHENÁT. STEARETH-2. BHT. C12-13 PARETH-23. C12-13 PARETH-3. STEARYL ALCOHOL. KÁLIUM-SZORBÁT. TRIBEHENIN. ACACIA SENEGAL / ACACIA SENEGAL GUMI. GLICERIN-BEHENÁT. NÁTRIUM-DEHIDROACETÁT. NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT. SERINE. ARGININ. MIRISZTIL-ALKOHOL.2-OLEAMIDO-L,3-OKTADEKANDIOL. FENOXIETANOL. DISODIUM EDTA. HIDROXIETILCELLULÓZ. CAPRYLYL GLYCOL. HIDROGÉNEZETT JOJOBAOLAJ. HIDROGÉNEZETT PÁLMAOLAJ. TETRASODIUM EDTA. GLUTAMINSAV. PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXI-HIDROCINNAMÁT. ETILÉNDIAMIN/SZTEARIL-DIMER-DILINOLEÁT KOPOLIMER. BUTILÉNGLIKOL

Powercell szemápoló összetevők:  
AQUA/VÍZ. DIMETHICONE. GLYCERIN. BIFIDA FERMENT LIZÁTUM. PROPILÉNGLIKOL. HIDROXIETIL-PIPERAZIN-ETÁN-SZULFONSAV. BÁDOGOXID. PEG-20 SZORBITÁN-KOKOZÁT. PEG / PPG-18/18 DIMETIKON. KÁLIUM-HIDROXID. CARBOMER. DIMETIKON/VINIL-DIMETIKON KERESZTPOLIMER.DIMETHICONOL. KAFFEIN. METIL-METAKRILÁT KERESZTPOLIMER. METILSZILANOL/SZILÍCIUM-DIOXID CSEPPPOLIMER. ESCIN. CITRATES. NÁTRIUM-HIALURONÁT. SILICA. ADENOSIN. ASZKORBIL-GLÜKOZID. POLIAKRILIL-DIMETIL-TAURÁT AMMÓNIUM. CAPRYLYL GLYCOL. LAURETH-4. KLASSZIKUS TENGERI KIVONAT. SZINTETIKUS FLUORFLOGOPIT. AKRILÁTOK / C10-30 ALKIL-KRILÁT CSEPPKOPOLIMER.TOCOFEROL. SODIUM BENZOATE. FENOXIETANOL. KLORFENESIN. CI 77891 / TITÁN-OXID. SLIDE

All Mascaras sminklemosó összetevők:  
AQUA/VÍZ. CIKLOPENTASZILOXÁN. AJÁNLOTT. CIKLOHEXASZILOXÁN. GLYCERIN. KÁLIUM-FOSZFÁT. NÁTRIUM-BIKARBONÁT. NÁTRIUM-KLORID. FOSZFÁT-DIKÁLIUM. DECIL-GLÜKOZID. HEXILÉNGLIKOL. POLIAMINOPROPIL-BIGUANID. GERANIOL. CITRONELLOL. PARFÜM / FRAGRANCE
 



Kód:  KSDE397
Termékszám:  3614272110144

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20