Oldal frissítése

HEIMISH Black Tea Mask Pack 110 ml

8 390 Ft

HEIMISH Black Tea Mask Pack 110 ml

Mindent adj meg a bőrödnek, amire csak szüksége van! A népszerű HEIMISH által előállított arcmaszk alkalmazási területe: arc. Luxus, prémium gondoskodásban lesz részed. Innovatív összetevőinek és kellemes illatának hála minden hölgy felhasználó imádni fogja. Legyen szó bármilyen bőrtípusról, használhatod rá, hogy ápolja és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A híres HEIMISH gél arcmaszk rendkívül könnyen felvihető, és az állaga is kellemes. Annak érdekében, hogy a hatása tökéletes legyen, hagyd hatni a gyártó által megadott ideig, ami ennél a maszknál 5 perc, ez idő alatt pedig töltődj és pihenj. A maszk a hatóanyagok rendkívüli hatásaival azonnal ragyogó bőrt, egészséges megjelenést és fiatalos kinézetet biztosít. El leszel ájulva attól, amit a végeredmény hoz!

Arcpakolás HEIMISH Black Tea Mask Pack 110 ml ...

A jól ismert HEIMISH Black Tea Mask Pack 110 ml arcmaszk leglényegesebb jellemzői

  • A közismert HEIMISH gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek gondoskodik a megfelelő bőrápolásáról
  • Az innovatív összetételt a hölgyek imádni fogják
  • A kiváló hatású gél típusú arcmaszk könnyen alkalmazható és kellemes állagú
  • Hatása a bőrre: hidratáló és tápláló
  • Az arcmaszk hatékonyságát biztosító anyag: glicerin
  • Az összes bőrtípus hálás lesz érte
  • Nagyszerű színezékmentes, parabénmentes, parfümmentes és paraffinmentes tulajdonságát értékelni fogod
  • A rajta lévő jelölés: természetes kozmetikum és koreai kozmetikumok
  • Hatóidő: 5 perc
  • A népszerű HEIMISH arcmaszk űrtartalma 110 ml, a tömege pedig 110 g

A híres HEIMISH arcmaszk csodával határos hatásai

Igazán élvezni fogod, hogy bőröd hibátlan megjelenésű, mivel a maszk rendkívüli hatásokkal büszkélkedhet. A hidratálást nyújtó HEIMISH arcmaszk gondoskodik arról, hogy bőröd hidratált és rugalmas legyen. A tápláló formula intenzíven pótolja az alapvető vitaminokat, javítva a bőr általános állapotát és megjelenését.

Add meg a bőrödnek, amit megérdemel!

A közismert HEIMISH arcmaszk remek választás, mert hatékonyan ápolja a bőrt. Az arcmaszk a természetben fellelhető, legjobb összetevőket tartalmazza. Parfüm- és színezékmentes, így nagyszerű választás az érzékeny bőrűek számára is. Az arcmaszk paraffin- illetve parabénmentes, ami azt jelenti, hogy bőrödnek nem kell kémiai anyagokkal megküzdenie.

Összetétel

Water, Propanediol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride Sodium Hyaluronate, Cetearyl Olivate, Szorbitán-olivate, Dimethicone, Sodium Polyacrylate Starch, Illat, Ammónium-akriluol-dimetil-turát/VP kopolimer, Nátrium-akrilát-keresztpolimer-2, Silica, Coptis Japonica gyökérkivonat, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Eclipta Prostrata kivonat, Coccinia Indica gyümölcskivonat, Disodium EDTA Litchi Chinensis gyümölcskivonat, 1,2-Hexanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis levél víz, Centella Asiatica kivonat, Theobroma Cacao (kakaó) magkivonat, Dextrin.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum, Koreai kozmetikumok

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Gél

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló
Tulajdonságok Színezékmentes, Parabénmentes, Parfümmentes, Paraffinmentes

Hatóidő

Hatóidő 5 perc

Tömeg

Tömeg 110 g (0,11 kg)

Űrtartalom

Űrtartalom 110 ml
Water, Propanediol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride Sodium Hyaluronate, Cetearyl Olivate, Szorbitán-olivate, Dimethicone, Sodium Polyacrylate Starch, Illat, Ammónium-akriluol-dimetil-turát/VP kopolimer, Nátrium-akrilát-keresztpolimer-2, Silica, Coptis Japonica gyökérkivonat, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Eclipta Prostrata kivonat, Coccinia Indica gyümölcskivonat, Disodium EDTA Litchi Chinensis gyümölcskivonat, 1,2-Hexanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis levél víz, Centella Asiatica kivonat, Theobroma Cacao (kakaó) magkivonat, Dextrin. '>
Kód:  KSPL4769
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809481760906

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20