Oldal frissítése

HECHT 142 BTS

3,9 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HECHT 142 BTS

Megszüntet benőtt helyeken, amelyek a fűnyírás olyan nehéz elérni. Ez a gyakorlati benzin bozótvágó időről kipróbált cég Hecht lesz kedvenc eszköze fenntartásának a tulajdon. Má motor o obsahu 43 cm3 a dostatečný výkon až dvou koňských sil, což poskytuje výbornou dynamiku při nabírání potřebných pracovních otáček. Minőségi kúpfogaskerék megbízhatóan továbbítja jogosult vagy acél vágókés vagy vágófejet. Minőségi háromküllős acél kerék megáll a bozót benőtte vagy kisebb fák. A kés lehet cserélni egy félautomata vágófejet egy drótvágó. Van különösen hasznos, ha a befejező körül kerítések, falak vagy ágy. Ha a vezeték kopott, egyszerűen érintse meg a befejezetlen fejét a földre, és a húr önmagában is kiterjed. Cutter úgy állítjuk be, majd a szükséges hosszra.

legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes belső égésű benzinmotorral
  • vállszíj
  • kis súly
  • A háromküllős acél kerék vagy vágófejet
  • könnyű kezelhetőség

A tökéletes társ

A fő előnye, hogy a termék kis súly (csak 6,8 kg) és egy vállpánttal, amely hordozza a legtöbb a tömeg a vágó, hogy a kezét ne feleslegesen terheli. Kényelmes fogantyú munka közben biztosítja ergonomikusan kialakított fogantyú, amelyen alapul gáz kapcsoló zár. Az egész fogantyú állítható az optimális szög a számok szerint. Hála osztható tengely egység könnyen tárolható és könnyen áthelyezni az autóban. A felhasználó nem lesz elégedett, hogy a termék része egy fém lemez vágó, vágófejet, vállpánttal és egy eszköz cseréjére irányuló vágó berendezés. A kicsomagolás után így az ecset azonnal használatra kész.

 

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás Benzines

Típus

Típus Szegélynyíró

Vágási rendszer

Vágórendszer Damil, Penge

Tulajdonságok

Fogantyú típusa Kormány
Markolat jellemzői Állítható szög
Tulajdonságok Osztható tengely

Motor

Motorteljesítmény 1,25 kW
Motor típusa Kétütemű
Motor űrtartalma 43 cm3
Kód:  BOW132c2
Termékszám:  HECHT142BTS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15