Oldal frissítése

HECHT 1138

4,9 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HECHT 1138

A Hecht márka Hecht Construction Mixer 1138 habarcskeverője tökéletes segítséged lesz beton, habarcs, ragasztó, vakolat, gipsz és egyéb építőanyagok keverésekor. A Hecht habarcskeverővel a munkavégzés könnyebb és hatékonyabb. A keverő legnagyobb előnye a megfizethető ár, a kiválóminőségű kivitel és a magas teljesítmény. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően nemcsak az alkalmi építők, hanem a tapasztalt felhasználók is elégedettek lesznek vele.

A Hecht 1138 habarcskeverő legfontosabb jellemzői

  • Építőanyagok (beton, habarcs, ragasztó, vakolat, gipsz, ragasztó) keverésére tervezték
  • 1 600 W teljesítményű elektromos motor
  • Precíz fordulatszám beállítás folyamatos fordulatszám-szabályozással
  • A keverőszár spirálprofilos és M14 szorítóanyával felszerelt (hossza 590 mm)
  • Ergonómikus fogantyú
  • Kétfokozatos sebességváltó

A Hecht 1138 kétfokozatos habarcskeverő nagyszerű jellemzői

A Hecht 1138 habarcskeverő kétsebességes sebességszabályzóját egy 1600 W teljesítményű elektromos motor hajtja. A felhasználó örülni fog az ergonómikus fogantyúnak, melynek köszönhetően a habarcskeverő kényelmesen tartható. A készülék nagy előnye, hogy a keverés sebessége pontosan beállítható a a fordulatszám pedigfolyamatosan szabályozható. A csomag tartalmaz egy 590 mm hosszú keverőszárat és egy M14 szorítóanyát. Kicsomagolást követően a keverő azonnal használható. Nem marad más hátra, mint nagy örömmel belekezdeni a munkába.

Paraméterek

Tulajonságok

Teljesítmény 1 600 W
Keverőlapátok hossza 590 mm
Keverő típusa Egy keverős
Tömeg 4 kg
Kód:  BOW100g3
Termékszám:  HECHT1138
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10