Oldal frissítése

Head Core hátizsák bkne

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Head Core hátizsák bkne

Talán mindenki szereti minden holmiját gondosan összehajtogatott egy helyen. Hála Core hátizsák vezetője vágyott csak finom a sporteszközök lesz elérni. Tento stylový kousek pojme oblečení, raketu a ještě se v něm najde místo na pár maličkostí a láhev s tekutinou.

legfontosabb jellemzői

  • Stílusos hátizsák sportolók
  • Hely tárolni rakéták
  • Két nagy zsebbel
  • Állítható vállpánt
  • Méretek: 23 × 18 × 45 cm
  • Szín: fekete / szürke

Minden egy helyen

Stílusos poggyász méretei 23 × 18 × 45 cm-t tett ki lelkes teniszezők, akik használják a biztonságos szállítását a rakéta. Meg lehet tárolni a lágy rekesz a hátsó a csomagolás.Nagy zseb lehet használni, hogy tárolja a sportruházat vagy törölközőt. Előtte található egy kis cipzáras zseb tárolására tervezett értéktárgyak, kulcsok vagy pénztárca. Az oldalán a csomagtér kisebb zseb szállítására alkalmas víz palack. A vállpántok állíthatóak, és megpuhult a kényelmesebb használat. 

Paraméterek

Használat

Sporttevékenységek Tenisz
Kód:  SPT14757
Termékszám:  726424151462
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20