Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HOOVER porszívók

Hoover porszívó

Hoover porszívók - minden, amit tudni érdemes róluk

A Hoover porszívók nemcsak minőségükről és korszerűségükről híresek, hanem a márka nagybecsű múltjáról és történelméről is. A világ első porszívóját az asztmával küzdő James Spangler találta fel, aki elhatározta, hogy véget vet a zavaró munkahelyi pornak. James Spangler unokatestvére, Susan Hoover oda volt a találmányért; férje, William Hoover 1908-ban megvásárolta a porszívó szabadalmát, és a Hoover Company égisze alatt piacra is dobta. A Hoover porszívók feltalálásuk óta hosszú utat jártak be, és ma már zsákos, porzsák nélküli, kézi, illetve álló porszívó változatban is kaphatók.

Hoover álló porszívó

Hoover álló porszívók

A Hoover álló porszívókkal igazán kényelmes a takarítás! Könnyen manőverezhetsz velük a lakás különböző pontjain és felületein, illetve minden sarokba beférkőzhetsz velük. Ráadásul ez a típusú Hooveer porszívó nagy teljesítményű akkumulátorral és motorral van felszerelve, amelynek hála bárki könnyen megszereti a házimunkát. A Hoover álló porszívó nemcsak teljesítményével, hanem izgalmas extra felszereltségével is lenyűgözi tulajdonosait - az egyik ilyen például a porszívó szívófején található észbontó LED-világítás, amely feltárja a rejtett szennyeződéseket, és segít abban, hogy a takarítás minden eddiginél hatékonyabb legyen. Egy másik okos megoldás, hogy a portartály higiénikusan üríthető - így a vásárló soha nem érintkezik az összegyűjtött kosszal. Az új Hoover álló porszívókat úgy tervezték, hogy karbantartásuk is egyszerű legyen: motoros szívófejjel rendelkeznek, amely beépített fésűvel rendelkezik - így megakadályozza a szőr és a szennyeződés összegubancolódását. Ez azt jelenti, hogy a porszívó karbantartása közvetlenül a takarítás közben történik.

Zsákos Hoover porszívó

Az új, porzsákkal ellátott Hoover porszívók az adaptív teljesítménynek köszönhetően energiatakarékos működést garantálnak minden tulajdonosnak. Ennek hála automatikus üzemmódban a teljesítmény spontán módon megnő, ha a készülék túlzott szennyeződést érzékel - és természetesen ugyanez fordítva. A zsákos Hoover porszívók emellett rendkívül higiénikusak is: az antibakteriális szűrőnek és az EPA aktívszenes porzsáknak köszönhetően minimalizálják a baktériumokat és semlegesítik a szagokat. Sőt: automatikus zsákelszívó rendszerrel rendelkeznek, így gyakorlatilag porral való érintkezés megegyezik a nullával. Az új zsákos Hoover porszívók seperc alatt felszívják a házi kedvencek szőrét is a Dual Action forgó szívófej segítségével, amely a kutyusok és cicák szőrén kívül az allergénekkel is felveszi a harcot.

Porzsákos Hoover porszívó
Porzsák nélküli Hoover porszívó

Porzsák nélküli Hoover porszívó

A porzsák nélküli, innovatív Hoover porszívók különösen kényelmes és gazdaságos alternatívát kínálnak a vásárlóknak a klasszikus porzsákos porszívókkal szemben, ugyanis használatukhoz nincs szükség külön porzsákra. A porzsák nélküli Hoover porszívó úgynevezett Multi Cyclonic technológiával rendelkezik - ez segíti a hatékony porleválasztást, és egyszerű szűrő-karbantartást kínál a tulajdonosoknak. Emellett ezek a modellek antibakteriális szűrőkkel vannak ellátva a legmagasabb fokú higiénia érdekében. A gyártó továbbá számos tartozékkal kedveskedett a leendő vásárlóknak, amelyek hatékonnyá és egyszerűvé teszik a porszívózás folyamatát.

Hoover kézi porszívók

A kézi Hoover porszívóknál talán nincs is praktikusabb segítő a háztartásban! Kis méretük miatt nem foglalnak sok helyet; bárhol elhelyezheted őket lakásban, így mindig kéznél lesznek, ha egy kis takarításra van szükség. A kis súly garantálja a könnyű kezelhetőséget, a nagy teljesítménynek hála pedig szinte minden háztartási felületen bátran használhatod őket. Akármilyen hihetetlen, a kézi Hoover porszívók még a kiömlött folyadékkal is megbirkóznak a praktikus Wet & Dry (nedves és száraz) funkciónak köszönhetően.

Kézi Hoover porszívó
Paraméterek módosítása
76 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10