Oldal frissítése

ELECTROLUX porszívók

Electrolux porszívó

Electrolux porszívók: gyors és könnyen használható takarítótársak otthonod tisztaságáért

Egy Electrolux porszívó segítségével gyerekjáték a takarítás. Bármilyen szennyeződésről is legyen szó bármilyen felületen, az Electrolux porszívó nem hagy cserben. Akár hagyományos, porzsákos, akár modernebb, porzsák nélküli porszívó modellre vágysz, az Electrolux porszívói között megtalálod az igényeidnek megfelelőt. Ha robotporszívóik közül választasz, biztos lehetsz benne, hogy csendes működés mellett is maximális tisztaság vár, mire hazaérsz. Bár az Electrolux porszívók rendkívül nagy választékban elérhetők, egy valamiben nem különböznek: magas minőséget képviselnek megfizethető áron.

Electrolux rúdporszívó

Az Electrolux álló porszívó számára még a nehezen elérhető helyek sem jelenthetnek gondot

A porzsák nélküli Electrolux álló porszívók le fognak nyűgözni rendkívüli teljesítményükkel és kényelmes használatukkal. Vezeték nélküli kivitelük révén ezek az Electrolux porszívók mindig készen állnak a használatra. A rúdporszívók többségénél a szívófejen LED világítás is található, hogy a nehezen észrevehető szennyeződéseket is gyorsan és hatékonyan fel tudd szívni. Ha pedig kárpitozott felületen vagy nehezen megközelíthető helyen is szükség lesz a takarításra, válassz a 2 az 1-ben rúdporszívók közül, amelyek leválasztható Electrolux kézi porszívót is rejtenek magukban.

Electrolux porzsákos porszívó - hagyományos megoldás modern köntösben

A Electrolux porzsákos porszívói között kiemelt szerepet kapott az alacsony zajszint. Ezekkel a készülékekkel új élmény a takarítás, legyen szó kemény padlófelületekről, kárpitozott bútorokról vagy nehezen megközelíthető helyekről. A csendes működés mellett az Electrolux porszívók esetében a mellékelt tartozékokon is nagy hangsúly van, hogy minden felülethez megtaláld az ideális segítőtársat. A háziállat tartók és az allergiában szenvedők különösen örülhetnek a forradalmi technológiájú különleges porszívófejeknek.

Electrolux porszívó
Electrolux porzsák nélküli porszívó

Mindig készen áll a használatra - ez az Electrolux porzsák nélküli porszívó

Ezek az Electrolux porszívók is alacsony zajszinttel is büszkélkedhetnek. Sőt, alacsony energiafogyasztás mellett is effektív porszűrést tesznek lehetővé, így anélkül spórolhatsz az árammal, hogy a takarítás hatékonyságát veszélyeztetnéd. Különböző szabadalmaztatott technológiák teszik még könnyebbé és megbízhatóbbá a porszívózást, mint például a 7-lépcsős szűrőrendszer és az Easy Empty™ tartályürítés. Mosható szűrőinek köszönhetően egy Electrolux porszívó hosszú ideig biztosíthatja a maximális hatékonyságot, a kényelmet és a hangtalan működést takarítás közben

Ha nincs időd takarítani, az Electrolux robotporszívó akkor is helyt áll

Akkor sem kell aggódnod, ha rohanó életedbe nem mindig fér bele az alapos takarítás. Az Electrolux robotporszívói segítenek, hogy a lakásban mindig a lehető legnagyobb tisztaság uralkodjon. Különleges háromszögformájuknak köszönhetően minden szűk helyhez, sarokhoz hozzáférnek. Az egyedülálló, 3D Vision System™ lézeres és kamera alapú rendszer segítségével ezek az Electrolux porszívók elemzik a takarítandó helyiséget és ahhoz igazítják a takarítási programot. A porszívózás ezután pedig már nem a Te gondod.

Electrolux robotporszívó
Paraméterek módosítása
157 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10