Oldal frissítése

SINKS KINGA 860 DUO Marone

Kiegészítők a termékhez

SINKS KINGA 860 DUO Marone

A Sinks KINGA gránit mosogatótálca minőségi kivitelezésével garantáltan lenyűgöz majd. 84%-ban kőőrleményből, 16%-ban pedig prémium minőségű akril kötőanyagból készült, így rendkívül ütésálló és színtartó. Kiválóan ellenáll a magas hőmérsékletnek is, és nagyon könnyen karbantartható. Ez a mosogatótálca egyszerre gyengéd és kemény, kompromisszumok nélkül. A tálca külső mérete 860 × 510 mm, a medencék mérete 379 × 371 mm, mélységük pedig 235 mm. A mosogatótálca felső rögzítéssel legalább 900 mm széles szekrénybe telepíthető. A túlfolyó szelep a mosogatómedencében található. A szűrővel ellátott lefolyószelep mérete 3 1/2", a helytakarékos szifon pedig 6/4"-os és a mosogatógéphez is csatlakoztatható. A mosogatótálca kiváló minőségét az arra adott rendkívül hosszú, 10 évre szóló garancia is bizonyítja.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi kidolgozás
  • 84% kőőrlemény és 16% prémium minőségű akril kötőanyag keverékéből
  • Egyedülálló ARIAPURA nanotechnológia, amely folyamatosan, természetes módon tisztítja a levegőt a konyhában
  • MICROSTOP antibakteriális hatás, amely megakadályozza a baktériumok és kórokozók szaporodását
  • A mosogatótálca méretei: 860 x 510 mm
  • A medencék méretei: 379 × 371 × 235 mm
  • Minimum 900 mm széles szekrénybe építhető be
  • 10 év garancia

Tiszta mosogató, tiszta levegő

A mosogatót egy speciális ARIAPURA nanotechnológival is felvértezték, amely a titán-dioxid fotokatalízisén alapul. Az aktív hatóanyag a mosogatótálca anyagában mindenhol megtalálható, és napfény vagy mesterséges fény (UV-A sugárzás) hatására egy természetes folyamat révén állandóan tisztítja a levegőt a konyhában. Ez a termékcsalád ráadásul, a MICROSTOP technológiának hála állandó, 100%-os antibakteriális védelemmel is büszkélkedhet. A mosogató anyagát ugyanis ezüstionokkal dúsították, amelyek megakadályozzák a baktériumok és kórokozók terjedését. A MICROSTOP hatás a mosogató teljes anyagában jelen van, nem csak egy felületi rétegben, így nem kopik le, és hatékonysága a használat során sem csökken.

 

Paraméterek

Teljes méretek

Hossz 86 cm
Szélesség 51 cm
Mélység 23,5 cm
Kód:  SINDR113
Termékszám:  8596142006847

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05