Oldal frissítése

Sinks KINGA 860 DUO Granblack

Kiegészítők a termékhez

Sinks KINGA 860 DUO Granblack

A Sinks KINGA 860 DUO Granblack gránit mosogatótálca elbűvöl a csúcsminőségű képességeivel. 84%-ban keverékből és 16%-ban prémium minőségű akril kötőanyagból készült. Rendkívüli mértékben ütésálló és abszolút színtartó. Tökéletesen ellenáll a magas hőnek és kivételesen egyszerű karbantarthatósággal dicsekedhet. Hihetetlenül szilárd, ugyanakkor lágy is. 860 x 510 mm-es méretekkel rendelkezik, a medencék 235 mm mélyek, méreteik pedig 379 x 371 mm. Minimum 900 mm széles szekrénybe építhető be felülről. A mosogatótálca túlfolyás-védelemmel is el lett látva, továbbá 3 1/2"-es leeresztő szeleppek és 6/4"-es szifonnal szeretlték fel, amelynek köszönhetően helyet spórol meg a felületen. A minőség 10 éves garancia által garantált.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi kidolgozás
  • 84% keverék és 16% -ban prémium minőségű akril kötőanyag
  • Az egyedülálló ARIAPURA nanotechnológia egy természetes folyamat, amely folyamatosan tisztítja konyhád levegőjét
  • A MICROSTOP antibakteriális kezelés megakadályozza a baktériumok és kórokozók szétterjedését
  • A mosogatótálca méretei: 860 x 510 mm
  • A mosogató medence méretei: 379 × 371 × 235 mm
  • Minimum szekrény szélesség: 900 mm
  • 10 év garancia

Tiszta levegő és mosogató

A mosogatótálca ARIAPURA nanotechnológiával lett felszerelve, amely a fotokatalizátor titán-dioxid segítségével a napfényből vagy mesterséges fényforrásokból vonja el az UV-A sugárzást, majd baktériumölő hatásával és szagmentesítő képességével folyamatosan tisztán tartja konyhád levegőjét. A 100%-os antibakteriális hatás kifejtésében a MICROSTOP technológia is besegít. A mosogatótálca ezüst-ionos védelemmel rendelkezik, amely szintén az baktériumok és mikrobák terjedését előzi meg. A MICROSTOP technológia a termék egész felületét védő réteg, amelynek hatékonysága idővel sem csökken.

Paraméterek

Teljes méretek

Hossz 86 cm
Szélesség 51 cm
Mélység 23,5 cm
Kód:  SINDR112
Termékszám:  8596142006830

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10