Oldal frissítése

Sinks FORMA 615 Marone

Kiegészítők a termékhez

Sinks FORMA 615 Marone

Ez a modern gránit mosogatótálca kiváló, 84%-ban gránit-kvarc összetételből készült, festék hozzáadásával. A piacon nincs még egy ilyen magas koncentrátummal rendelkező termék. Az akril kötőanyagnak köszönhetően a természetes kövek stabilan egyben maradnak. A mosogatótálca ellenáll az UV sugárzásnak és rendkívüli mértékben karcálló. Anyagának kivételes tartóssága és keménysége, valamint hőellenálló képessége különbözteti meg a hagyományos gránit mosogatótálcáktól: akár 280° C-ig is ellenáll a hőnek. Kiváló anyagának köszönhetően a mosogató hosszú ideig újnak és használatlannak tűnik. Rendkívüli strapabírását az is igazolja, hogy még egy nehéz edény beleejtése során sem éri semmi károsodás.

Jellemzők

  • Egymedencés
  • Antibakteriális védelem
  • Karcállóság
  • Szifonnal és készlettel a beszereléshez
  • Egyszerű karbantartás
  • Kellemetlen szagokat eltávolító rendszer
  • 10 év garancia

Tisztítás és ápolás

A mosogató kézmeleg vízzel, puha ronggyal vagy dörzsfelület nélküli konyhai szivaccsal és folyékony tisztítószerrel tisztítható meg. A nagyobb és makacsabb szennyeződések eltávolításához használj kifejezetten mosogatótálcákhoz való tisztítószert. Bár a mosogató felülete ellenáll a magas hőmérsékletnek, nem árt, ha a forró edények, serpenyők vagy egyéb konyhai lábasok alá speciális hőálló ruhát teszel.

A csomag tartalma

Gránit mosogatótálca
 3 1/2" -os leeresztő szelep
Szifon a mosogatótálcán való helymegtakarításért
Készlet a beszereléshez

Antibakteriális és öntisztító funkció

Az olasz Plados cég mosogatótálcái az elsők a világon, amelyek különleges antibakteriális védelemmel lettek ellátva. Ennek az antibakteriális rétegnek az alapja az ezüst-ionos védelem, amely finoman és egészségkárosító hatások nélkül pusztítja el különféle a baktériumokat és vírusokat. Ez a technológia köszön vissza a modern műtőkben, illetve a funkcionális ruházatokban, ahol ugyanezt a szerepet tölti be. A mosogatótálca a fotokatalizátor titán-dioxid elvén működő AriaPura technológiával is el lett látva, amely megszünteti a termékből származó kellemetlen szagokat. A titán-dioxid napfény vagy mesterséges fényforrás hatására szagsemlegesítő és baktériumöltő hatásával a levegőt is tisztítja, amelynek köszönhetően a mosogatótálca öntisztító képességgel rendelkezik.

Paraméterek

Teljes méretek

Hossz 61,5 cm
Szélesség 50 cm
Mélység 21 cm
Kód:  SINDR101
Termékszám:  8596142006762

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20