Oldal frissítése

SINKS FORMA 615 Avena

Kiegészítők a termékhez

SINKS FORMA 615 Avena

Egy modern gránit mosogató, amely festékkel kevert finomszemcsés gránit- és kvarcőrlemény keverékéből készült. A Sinks gránit mosogatóban az őrlemény aránya 84%, amely a maga nemében egyedülálló ebben a termékkategóriában. A természetes kőőrlemény szemcséit pedig egy kiváló minőségű akrilát kötőanyag tartja össze. A mosogató ellenáll az UV-sugárzásnak, a kopásnak és a karcolásnak is. A termék rendkívüli tartóssága és ellenállóképessége mellett még azzal is kitűnik versenytársai közül, hogy rövid ideig még a magas, akár 280°C-os hőmérsékletnek is képes ellenállni. A gyártásához felhasznált anyagok garantálják, hogy a mosogatótálca még hosszú használat után is úgy fog majd kinézni, mintha új lenne. Még akkor sem sérülne meg, ha egy nehéz lábast véletlen beleejtenénk.

Előnyök

  • Egymedencés, keskeny csepptálcával
  • Antibakteriális védelem
  • Karcálló
  • Mosogatógéphez csatlakoztatható szifon
  • Egyszerű karbantartás
  • Szagmentesítő rendszer
  • 10 év garancia

Tisztítás és ápolás

A mosogatótálca egyszerűen, langyos vízzel, egy puha ruhával vagy közönséges konyhai szivaccsal és folyékony, súroló hatás nélküli tisztítószerekkel tisztítható. Nagyobb vagy makacsabb szennyeződés esetén a külön erre a célra készült tisztítópaszta használható. A mosogató felülete ugyan ellenáll a magas hőmérsékletnek, de fontos, hogy a forró fazekakhoz, lábasokhoz és egyéb konyhai eszközökhöz használjunk erre a célra készült alátétet.

A csomag tartalma

Gránit mosogató
3 1/2-es lefolyószelep
Helytakarékos szifon mosogatógép-csatlakozóval
A szereléshez szükséges tartozékok

Antibakteriális és öntisztító funkció

Az olasz Plados gyárban készült mosogatótálcákat a világon elsőként különleges antibakteriális védelemmel is ellátták. Az antibakteriális réteg  ezüstionokat tartalmaz, amelyek kíméletesen és környezetbarát módon bánnak el a legtöbb ismert baktériummal és vírussal. Ugyanezt a módszert alkalmazzák például a modern kórházi műtőkben vagy speciális, antibakteriális védelmet nyújtó ruházat gyártásához is. A mosogatótálca további erénye az úgynevezett Ariapura-rendszer, amely tisztítja a levegőt, és megszünteti a mosogatóból eredő kellemetlen szagokat. Az Ariapura-rendszer  a titán-dioxid fotokatalízisének elvén működik. A napfény hatására a titán-oxid ugyanis lebontja a szagokat és tisztítja a levegőt. E folyamatnak hála, a mosogató képes önmagát is megtisztítani.

Paraméterek

Teljes méretek

Hossz 61,5 cm
Szélesség 50 cm
Mélység 21 cm
Kód:  SINDR099
Termékszám:  8596142006731

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20