Oldal frissítése

Mosogatók KINGA 860 DUO Titanium

Kiegészítők a termékhez

Mosogatók KINGA 860 DUO Titanium

A Sinks King Gránit mosogató elkápráztatja majd minőségi kivitelezésével. 84%-ban töltőanyagból, 16%-ban pedig prémium akrik kötőanyagból áll, rendkívül ütésálló és színtartó. Tökéletesen ellenáll a hőterhelésnek és meglehetősen könnyen karbantartható, kompromisszumok nélkül lágy és szilárd egyszerre. Mérete 860 x 510 mm, a mosogató medencéi 235 mm mélyek és 379 x 371 mm méretűek. Legalább 900 mm széles szekrényekbe illeszthető, a mosogató pultra építhető. A túlfolyás a mosogatómedencékben marad, a lefolyónyílás 3 1/2" szűrő, a 6/4 méretű szifon rendkívül helytakarékos és beömlőnyílással rendelkezik a mosogatógép számára. A mosogató minőségét a 10 éves garancia hivatott bizonyítani. 

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi kidolgozás
  • 84% töltőanyag és 16% akril kötőanyag kombinációja
  • Az egyedülálló ARIAPURA nanotechnológia természetes folyamataival folyamatosan tisztítja a levegőt konyhájában
  • A MICROSTOP antibakteriális kezelés megakadályozza a baktériumok és mikrobák terjedését
  • A mosogató: 860 x 510 mm
  • Mosogatómedencék méretei: 379 × 371 × 235 mm
  • Minimum szekrény szélesség: 900 mm
  • 10 év garancia

Tiszta levegő és mosogató

A mosogató van szerelve a speciális ARIAPURA nanotechnológiával, mely fotokatalízist és titánium-dioxidot használ. A hatóanyag a mosogató egészében megtalálható és napfény vagy mesterséges fény jelenlétében (UV-A sugárzás) elindul egy természetes folyamat, mely folyamatosan tisztítja a levegőt konyhájában. Emellett a MICROSTOP technológiának köszönhetően a mosogató minden esetben 100%-ig antibakteriális. A mosogató struktúráját ezüstionok dúsítják, melyek meggátolják a baktériumok és mikrobák terjedését. A MICROSTOP is a mosogató anyagába van beépítve, így nem használódik el és hatékonysága nem csökken idővel.

 

Paraméterek

Teljes méretek

Hossz 86 cm
Szélesség 51 cm
Mélység 23,5 cm
Kód:  SINDR117
Termékszám:  8596142006878

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15