Oldal frissítése

FORMA 615 Truffle

Kiegészítők a termékhez

FORMA 615 Truffle

Finom gránit és kvarc keverékéből készült modern mosogatótálca. Összesen 84 százalék aggregátumból. Ilyen magas arányt egyik versenytársnál sem talál. A természetes gránitot minőségi akril kötőanyag tartja össze. A mosogatótálca ellenáll a karcolásnak és az ultraibolya sugárzásnak is. A terméket rendkívüli szilárdság és tömörség jellemzi. Ráadásul rövid távon ellenáll az extrém magas hőmérsékletnek is – legyen szó akár 280 fokról. A gyártáshoz használt anyagok biztosítják, hogy a mosogatótálca hosszú éveken át olyan marad, amilyen a megvásárlás pillanatában volt. Még szilárdabb edények használata esetén is.

Előnyök

  • Egyetlen darabból lett kivágva
  • Antibakteriális védelem
  • Karcállóság
  • Szifon a mosogatógéphez
  • Egyszerű karbantartás
  • Eltávolítja a kellemetlen szagokat
  • 10 év garancia

Tisztítás és karbantartás

Tisztításkor a mosogatót langyos vízzel, puha ruhával vagy konyhai szivaccsal mossa le, csiszolás nélkül. A nagyobb szennyeződésekhez használjon erre a célra készült tisztítószereket. Dacára annak, hogy a mosogató felülete ellenáll a magas hőmérsékleteknek, a forró edényeket, serpenyőket és hasonló konyhai eszközöket érdemes a speciális lapokon elhelyezni.

A csomag tartalma

Gránit mosogató
Drain 3 1/2
Helytakarékosság mosogatógép szifonjához
Anyagok szereléshez

Antibakteriális és öntisztító funkció

Az olasz Plados az első olyan gyártó a világon, amely mosogatótálcáit antibakteriális védelemmel látja el. Ez a technológia az ezüstionok elvét követi, amely környezetbarát módon képes megszabadulni az ismert baktériumoktól és vírusoktól. Ezzel a módszerrel eddig csak modern színházakban, illetve munkaruháknál találkozhattunk. Az Ariapura technológiának hála, a mosdó tisztítja a levegőt és eltávolítja a kellemetlen szagokat. Az Ariapura egyébként a titán-dioxid fotokatalízisének elvén alapul. Napfény hatására ugyanis a titán-dioxid lebomlik, eltüntetve a kellemetlen szagokat és tisztítva a levegőt. A mosogatók ezért öntisztító képességgel is rendelkeznek.

 

Paraméterek

Teljes méretek

Hossz 61,5 cm
Szélesség 50 cm
Mélység 21 cm
Kód:  SINDR106
Termékszám:  8596142006809

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05